דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חטיפי גבינה פיקנטיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חטיפי גבינה פיקנטיים

חטיפי גבינה פיקנטיים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חטיפים אפויים עם גבינות קשות חריפות, פפריקה מתוקה וגם חריפה. מתכון קל שידהים את כולם

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
0.5  כפית
מלח
200  גרם
חמאה
150  גרם
גבינת קשקבל (קשקבל) מגוררת דק
150  גרם
גבינה קשה פיקנטית מגוררת דק
4 
ביצה
2  כפות
ברנדי / קוניאק
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
10  גרם
מרגרינה לשימון התבנית
2  כפות
שומשום לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מעבד מזון או בקערת עבודה שמים את כל המצרכים ומעבדים או לשים לבצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-15 דק' לפני האפייה. משמנים קלות את התבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של ס"מ ובעזרת מקד (מכשיר מיוחד לקריצת עוגיות) חותכים צורות רצויות של החטיף. אם אין מקד, אפשר ליצור כדורים קטנים ולמעוך אותם מעט בין כפות הידיים.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם מכינים סהרונים, יש לרדד את הבצק לעלה עגול בעובי חצי ס"מ בלבד, לחלק אותו למשולשים בגודל רצוי, ולגלגל לסהרונים מהקצה הצר אל הרחב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את החטיפים בתבנית.
  • שלב 7

    20 דקות
    מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה.
חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 1 מתוך 7

בקערת מעבד מזון או בקערת עבודה שמים את כל המצרכים ומעבדים או לשים לבצק אחיד.

חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 2 מתוך 7

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.

חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 3 מתוך 7

מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-15 דק' לפני האפייה. משמנים קלות את התבנית.

חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 4 מתוך 7

מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של ס"מ ובעזרת מקד (מכשיר מיוחד לקריצת עוגיות) חותכים צורות רצויות של החטיף. אם אין מקד, אפשר ליצור כדורים קטנים ולמעוך אותם מעט בין כפות הידיים.

חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 5 מתוך 7

אם מכינים סהרונים, יש לרדד את הבצק לעלה עגול בעובי חצי ס"מ בלבד, לחלק אותו למשולשים בגודל רצוי, ולגלגל לסהרונים מהקצה הצר אל הרחב.

חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 6 מתוך 7

מניחים את החטיפים בתבנית.

חטיפי גבינה פיקנטיים

שלב 7 מתוך 7

מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט חטיפי כרובית טבעול, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

    סלט חטיפי כרובית טבעול, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

    30 דקות קל
  • חטיפי קורנפלקס בשוקולד

    חטיפי קורנפלקס בשוקולד

    10 דקות קל
  • חטיפי שום

    חטיפי שום

    30 דקות בינוני
  • חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן

    חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים