מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים שמנת חמוצה וחלב, ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 3
0 דקות
מרדדים עלה בעובי חצי ס"מ, מפזרים עליו את תוספת תיבול הקצח. מקפלים חזרה את הבצק ושוב מרדדים לעלה. קורצים עיגולים/צורות אחרות, ואופים בתבנית אפייה משומנת עד שמזהיב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0