-
שלב 1
0 דקות
שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק למעט המלח. מערבבים בעזרת וו לישה, במהירות בינונית, כ- 5-7 דקות, עד לקבלת בצק חלק.
לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
-
שלב 2
90 דקות
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח במקום חמים, עד שהוא מכפיל את נפחו (כשעה וחצי).
-
שלב 3
0 דקות
כשהבצק תפוח משמנים ידיים ומחלקים אותו לשניים.
-
שלב 4
0 דקות
מחלקים כל חצי ל- 3 חלקים ומגלגלים כל 1/3 לגליל חלק באורך של 50 ס"מ.
-
שלב 5
0 דקות
קולעים מהגלילים צמה, מקפידים להדק את 3 הרצועות בתחילת הצמה ובסופה.
-
שלב 6
0 דקות
מברישים את הבצק בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה בכף מים), ומפזרים שומשום.
-
שלב 7
0 דקות
מעבירים בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכסים במגבת, עד הכפלת הנפח.
-
שלב 8
30 דקות
אופים בחום של 170-180 מעלות כ- 40-30 דקות, עד שהחלות מזהיבות.
כתוב ביקורת