דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמוצים סיניים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמוצים סיניים

חמוצים סיניים

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כמעט כל מי שמבקר במסעדה אסייתית נהנה מהם - הנה מתכון להכנה ביתית

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרוב קצוץ גס
1  ראש
כרובית מופרדת לפרחים
4 
גזר קלופים ופרוסים
4 
מלפפונים קלופים ופרוסים
2 
בצל לבנים, קלופים ופרוסים
2 
קולורבי קלופים ופרוסים
1  זר
צנונית קטנות, חצויות
1 
לפת פרוסה
3 
פלפל אדום (אחד מכל צבע) פרוסים גס
3  כוסות
מים
0.5  כוס
חומץ
0.75  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.25  כוס
יין לבן
3  שיני
שום מעוכות
2 
פלפל אדום חריף פרוסים דק
2  כפות
ג'ינג'ר קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל חומרי התחמיץ בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש (ובואו נהיה כנים: זה קצת יסריח, כי כשמחממים חומץ תמיד יש ריח לא נעים).
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים ממלאים צנצנות בתערובת הירקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את התחמיץ על הירקות וממלאים את הצנצנות עד שפתן.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותמים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים כעבור 48 שעות.
חמוצים סיניים

שלב 1 מתוך 4

שמים את כל חומרי התחמיץ בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש (ובואו נהיה כנים: זה קצת יסריח, כי כשמחממים חומץ תמיד יש ריח לא נעים).

חמוצים סיניים

שלב 2 מתוך 4

בינתיים ממלאים צנצנות בתערובת הירקות.

חמוצים סיניים

שלב 3 מתוך 4

יוצקים את התחמיץ על הירקות וממלאים את הצנצנות עד שפתן.

חמוצים סיניים

שלב 4 מתוך 4

חותמים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים כעבור 48 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק מלפפונים חמוצים ותפוחי אדמה

    מרק מלפפונים חמוצים ותפוחי אדמה

    90 דקות קל
  • ירקות חמוצים

    ירקות חמוצים

    15 דקות קל
  • חמוצים

    חמוצים

    35 דקות קל
  • חמוצים ביתיים

    חמוצים ביתיים

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים