דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמוצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמוצים

חמוצים

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: קורינה גזית
ירקות כבושים בחומץ בגרסה המקוצרת: רק לבשל ואפשר לאכול

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית
3 
גזר
1 
פלפל אדום
10  עלים
עלה דפנה
1  טיפה
פלפל אנגלי
1  כוס
מים
0.5  כוס
חומץ
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר את הכרובית, הגזר חתוך לעיגולים, הפלפל חתוך לרצועות (לא דקות במיוחד).
  • שלב 2

    0 דקות
    מתחילים עם המים (עדיף לשים מספרים זוגיים, כי כך נדע לשים את החומץ בכוס מלא. למשל, 2 כוסות מים = כוס 1 חומץ), וכך שמים עד כיסוי מלא של הירקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הסוכר (כוס מים = כף 1 סוכר), מוסיפים את המלח (כוס מים = כפית 1 מלח), 3-4 עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי.
  • שלב 4

    10 דקות
    שמים על הגז על אש גבוהה. מרגע הרתיחה - מרתיחים ל-10 דקות בלבד, על אש גבוהה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים מעט, ושמים בקופסת פלסטיק או צנצנת במקרר. בתיאבון!
חמוצים

שלב 1 מתוך 5

שמים בסיר את הכרובית, הגזר חתוך לעיגולים, הפלפל חתוך לרצועות (לא דקות במיוחד).

חמוצים

שלב 2 מתוך 5

מתחילים עם המים (עדיף לשים מספרים זוגיים, כי כך נדע לשים את החומץ בכוס מלא. למשל, 2 כוסות מים = כוס 1 חומץ), וכך שמים עד כיסוי מלא של הירקות.

חמוצים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הסוכר (כוס מים = כף 1 סוכר), מוסיפים את המלח (כוס מים = כפית 1 מלח), 3-4 עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי.

חמוצים

שלב 4 מתוך 5

שמים על הגז על אש גבוהה. מרגע הרתיחה - מרתיחים ל-10 דקות בלבד, על אש גבוהה.

חמוצים

שלב 5 מתוך 5

מצננים מעט, ושמים בקופסת פלסטיק או צנצנת במקרר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק מלפפונים חמוצים ותפוחי אדמה

    מרק מלפפונים חמוצים ותפוחי אדמה

    90 דקות קל
  • ירקות חמוצים

    ירקות חמוצים

    15 דקות קל
  • חמוצים ביתיים

    חמוצים ביתיים

    15 דקות קל
  • חמוצים סיניים

    חמוצים סיניים

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים