דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טוטש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טוטש

טוטש

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: orly
פשטידת תפוחי אדמה רומנית. המושחתים יותר מוציאים את הטוטש מהתנור, חותכים מיד לריבועים, פורסים אותם לרוחב ,מורחים בחמאה ואוכלים מיד כשהוא חם ופריך

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
תפוח אדמה
3  כוסות
קמח לבן מנופה
50  גרם
שמרים יבשים
1  כפית
סוכר לבן
5 
ביצה מספר 2
1 
בצל קצוץ דק מאוד (או מגורר בפומפייה דקה)
0.25  כוס
שמן קנולה
3.5  כפיות
מלח
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    1 דקות
    מתאים לתבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ. מומלץ להשתמש בפיירקס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את תפוחי האדמה על פומפייה דקה או מרסקים במעבד מזון (אך יש להיזהר לא לעבד יותר מדי כדי לא לקבל רסק).
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את תערובת התפו"א במסננת לניקוז הנוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים את הקמח בקערה גדולה ומייצרים בתוכו בור.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את השמרים עם הסוכר ומעט מים פושרים ושמים בבור. מערבבים עם מעט מהקמח ומשאירים לתפוח כ-10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את תפוח האדמה המנוקז מנוזלים ואת שאר המוצרים, ומערבבים היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכסים את הקערה במגבת ומשאירים לתפוח כ-80 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 9

    0 דקות
    שמים 2-3 כפות שמן בתבנית ומכניסים לתנור חם עד שהשמן מתחמם, ואז שמים את הבצק בתבנית/יות (להדק עם הידיים).
  • שלב 10

    0 דקות
    ואופים בתנור כ-70 דקות, או עד שהפשטידה מקבלת גוון חום כהה.
טוטש

שלב 1 מתוך 10

מתאים לתבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ. מומלץ להשתמש בפיירקס.

טוטש

שלב 2 מתוך 10

מגרדים את תפוחי האדמה על פומפייה דקה או מרסקים במעבד מזון (אך יש להיזהר לא לעבד יותר מדי כדי לא לקבל רסק).

טוטש

שלב 3 מתוך 10

שמים את תערובת התפו"א במסננת לניקוז הנוזלים.

טוטש

שלב 4 מתוך 10

שמים את הקמח בקערה גדולה ומייצרים בתוכו בור.

טוטש

שלב 5 מתוך 10

מערבבים את השמרים עם הסוכר ומעט מים פושרים ושמים בבור. מערבבים עם מעט מהקמח ומשאירים לתפוח כ-10 דקות.

טוטש

שלב 6 מתוך 10

מוסיפים את תפוח האדמה המנוקז מנוזלים ואת שאר המוצרים, ומערבבים היטב.

טוטש

שלב 7 מתוך 10

מכסים את הקערה במגבת ומשאירים לתפוח כ-80 דקות.

טוטש

שלב 8 מתוך 10

מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.

טוטש

שלב 9 מתוך 10

שמים 2-3 כפות שמן בתבנית ומכניסים לתנור חם עד שהשמן מתחמם, ואז שמים את הבצק בתבנית/יות (להדק עם הידיים).

טוטש

שלב 10 מתוך 10

ואופים בתנור כ-70 דקות, או עד שהפשטידה מקבלת גוון חום כהה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים