דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טונה אדומה בעשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טונה אדומה בעשבי תיבול

טונה אדומה בעשבי תיבול

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
מנה בריאה וטעימה, והכי חשוב שהיא קלה להכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
טונה אדומה
1  זר
פטרוזיליה קצוצה, לרוטב
1  זר
בזיליקום קצוץ, לרוטב
1  קורט
רוזמרין לרוטב
2  שיני
שום קצוצות
0.5  כוס
שמן זית לרוטב
0.25  כוס
מיץ לימון לרוטב
0.25  כוס
יין לבן לרוטב
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הרוטב: קוצצים בסכין את העשבים והשום.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את העשבים הקצוצים עם שמן הזית, היין ומיץ הלימון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת הדג: משמנים מחבת חמה וצורבים את הדג לא יותר מדקה לכל צד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורידים את הדג מהמחבת לתבנית אפייה, ויוצקים עליו את הרוטב שהכנו מראש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסיימים את הכנתו של הדג בתנור שחומם מראש ל200 מעלות, לא יותר משתי דקות. בתיאבון!
טונה אדומה בעשבי תיבול

שלב 1 מתוך 6

הכנת הרוטב: קוצצים בסכין את העשבים והשום.

טונה אדומה בעשבי תיבול

שלב 2 מתוך 6

מערבבים בקערה את העשבים הקצוצים עם שמן הזית, היין ומיץ הלימון.

טונה אדומה בעשבי תיבול

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.

טונה אדומה בעשבי תיבול

שלב 4 מתוך 6

הכנת הדג: משמנים מחבת חמה וצורבים את הדג לא יותר מדקה לכל צד.

טונה אדומה בעשבי תיבול

שלב 5 מתוך 6

מורידים את הדג מהמחבת לתבנית אפייה, ויוצקים עליו את הרוטב שהכנו מראש.

טונה אדומה בעשבי תיבול

שלב 6 מתוך 6

מסיימים את הכנתו של הדג בתנור שחומם מראש ל200 מעלות, לא יותר משתי דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא סויה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    15 דקות קל
  • פתיתים עם סלט וטונה

    פתיתים עם סלט וטונה

    20 דקות קל
  • סלט טונה עם ירקות וביצים

    סלט טונה עם ירקות וביצים

    15 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים