המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הרוטב: קוצצים בסכין את העשבים והשום.
מערבבים בקערה את העשבים הקצוצים עם שמן הזית, היין ומיץ הלימון.
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
הכנת הדג: משמנים מחבת חמה וצורבים את הדג לא יותר מדקה לכל צד.
מורידים את הדג מהמחבת לתבנית אפייה, ויוצקים עליו את הרוטב שהכנו מראש.
מסיימים את הכנתו של הדג בתנור שחומם מראש ל200 מעלות, לא יותר משתי דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0