המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מורחים / מברישים את הג'בטות בשמן זית עם מעט שום כתוש מפזרים גבינה ומכניסים לתנור לחום בינוני עד שהגבינה מבעבעת. מוציאים ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים שום ומערבבים. מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-15 דקות עד שהשמנת הצטמצמה והרוטב סמיך.
הצעת הגשה: מניחים את הטוסט בצלחת, מפזרים מעט גבינה מגוררת ומעליה את הרוטב החם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0