דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קסדייה עם איולי שום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קסדייה עם איולי שום

קסדייה עם איולי שום

(0)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: תמרה אהרוני
טורטיות ממולאות בגבינה, עשבי תבלין, ארטישוק ואיולי שום חלומי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
טורטיות
50  גרם
גבינה צהובה מגוררת
8  כפות
איולי שום
1  צנצנת
ארטישוק משומר
3  גבעולים
בצל ירוק
1 
פלפל ירוק
8  כפות
שמנת חמוצה (להגשה)
8  כפות
מטבל סלסה (להגשה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    פורסים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף.
  • שלב 2

    1 דקות
    חותכים לפלחים דקים את הארטישוק.
  • שלב 3

    1 דקות
    מניחים את הטורטיות על משטח עבודה.
  • שלב 4

    1 דקות
    מורחים על הטורטיות איולי שום.
  • שלב 5

    1 דקות
    מפזרים גבינה על חצי טורטייה.
  • שלב 6

    1 דקות
    מסדרים על הגבינה ארטישוק, בצל ירוק ופלפל חריף.
  • שלב 7

    1 דקות
    ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  • שלב 8

    1 דקות
    מקפלים את הטורטייה לחצי על גבי המילוי.
  • שלב 9

    1 דקות
    מחממים מחבת גדולה.
  • שלב 10

    3 דקות
    כשהמחבת חמה קולים את הטורטייה 2-3 דק מכל צד עד שהן מזהיבות והגבינה נמסה.
  • שלב 11

    1 דקות
    מגישים עם שמנת חמוצה ורוטב סלסה.
קסדייה עם איולי שום

שלב 1 מתוך 11

פורסים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף.

קסדייה עם איולי שום

שלב 2 מתוך 11

חותכים לפלחים דקים את הארטישוק.

קסדייה עם איולי שום

שלב 3 מתוך 11

מניחים את הטורטיות על משטח עבודה.

קסדייה עם איולי שום

שלב 4 מתוך 11

מורחים על הטורטיות איולי שום.

קסדייה עם איולי שום

שלב 5 מתוך 11

מפזרים גבינה על חצי טורטייה.

קסדייה עם איולי שום

שלב 6 מתוך 11

מסדרים על הגבינה ארטישוק, בצל ירוק ופלפל חריף.

קסדייה עם איולי שום

שלב 7 מתוך 11

ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

קסדייה עם איולי שום

שלב 8 מתוך 11

מקפלים את הטורטייה לחצי על גבי המילוי.

קסדייה עם איולי שום

שלב 9 מתוך 11

מחממים מחבת גדולה.

קסדייה עם איולי שום

שלב 10 מתוך 11

כשהמחבת חמה קולים את הטורטייה 2-3 דק מכל צד עד שהן מזהיבות והגבינה נמסה.

קסדייה עם איולי שום

שלב 11 מתוך 11

מגישים עם שמנת חמוצה ורוטב סלסה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל לאומי
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • בישול במחבת
  • מתכונים קלים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קסדייה גבינות ופטריות

    קסדייה גבינות ופטריות

    10 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים