דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קסדייה גבינות ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קסדייה גבינות ופטריות

קסדייה גבינות ופטריות

(0)
10 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: nina
מהבית המקסיקני: קסדייה של גבינות ופטריות. ביתי וטעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
פטריות שמפיניון טריות פרוסות
2  שיני
שום כתושות
0.25 
עגבנייה קצוצה לקוביות
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
100  גרם
גבינה קשה פיקנטית
4 
טורטייה תירס
1  כף
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מאדים במחבת את הפטריות והשום בכף חמאה למשך 5 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הטורטיות על משטח עבודה. מקפלים כל טורטייה לחצי בעדינות, רק על מנת לסמן את מיקום החצי ופותחים. מפזרים שכבה דקה של פטריות על מחצית מהטורטייה, ומפזרים מתערובת הגבינות בנדיבות, ומעט קוביות עגבנייה קצוצה. סוגרים כל טורטייה לחצי ומהדקים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים למחבת טפלון, וקולים על שני הצדדים עד שהם מזהיבים והגבינות נמסות. חותכים כל חצי בעזרת סכין חדה למשולשים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים לצד סלסת עגבניות טרייה ושמנת חמוצה. בתיאבון!
קסדייה גבינות ופטריות

שלב 1 מתוך 4

מאדים במחבת את הפטריות והשום בכף חמאה למשך 5 דקות.

קסדייה גבינות ופטריות

שלב 2 מתוך 4

מניחים את הטורטיות על משטח עבודה. מקפלים כל טורטייה לחצי בעדינות, רק על מנת לסמן את מיקום החצי ופותחים. מפזרים שכבה דקה של פטריות על מחצית מהטורטייה, ומפזרים מתערובת הגבינות בנדיבות, ומעט קוביות עגבנייה קצוצה. סוגרים כל טורטייה לחצי ומהדקים.

קסדייה גבינות ופטריות

שלב 3 מתוך 4

מעבירים למחבת טפלון, וקולים על שני הצדדים עד שהם מזהיבים והגבינות נמסות. חותכים כל חצי בעזרת סכין חדה למשולשים.

קסדייה גבינות ופטריות

שלב 4 מתוך 4

מגישים לצד סלסת עגבניות טרייה ושמנת חמוצה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קסדייה עם איולי שום

    קסדייה עם איולי שום

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים