דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורטייה במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורטייה במילוי בשר

טורטייה במילוי בשר

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענת וקנין
טורטיות ממולאות בבשר, שקדים וצנוברים אפויות.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
טורטיות
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
0.25  כוס
שקדים לא קלויים
0.25  כוס
צנוברים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
2  כפות
שמן זית
1 
ביצה
0.25  כוס
פרג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית. כשהבשר מתחיל להיות מוכן, מוסיפים את התבלינים ומוסיפים את הצנוברים והשקדים. ממשיכים לטגן עד שאין נוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבשר מוכן, מניחים לאורך הטורטייה ומגלגלים את הטורטייה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • שלב 3

    5 דקות
    לאחר שממלאים את כל הטורטיות, מורחים ביצה ומפזרים למעלה פרג (אפשר גם שומשום, או פירורי לחם למראה מטוגן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים ב-180 מעלות, עד שמשחים.
טורטייה במילוי בשר

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית. כשהבשר מתחיל להיות מוכן, מוסיפים את התבלינים ומוסיפים את הצנוברים והשקדים. ממשיכים לטגן עד שאין נוזלים.

טורטייה במילוי בשר

שלב 2 מתוך 4

כשהבשר מוכן, מניחים לאורך הטורטייה ומגלגלים את הטורטייה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.

טורטייה במילוי בשר

שלב 3 מתוך 4

לאחר שממלאים את כל הטורטיות, מורחים ביצה ומפזרים למעלה פרג (אפשר גם שומשום, או פירורי לחם למראה מטוגן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

טורטייה במילוי בשר

שלב 4 מתוך 4

אופים ב-180 מעלות, עד שמשחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • טורטייה עם ריקוטה

    טורטייה עם ריקוטה

    15 דקות בינוני
  • טורטייה עם עוף מוקפץ וירקות

    טורטייה עם עוף מוקפץ וירקות

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים