המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את השמיר, ללא הגבעולים, ומעבירים לקערה. קולפים את המלפפונים, חותכים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את השום והיוגורט, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. אם רוצים מרק נוזלי יותר, אפשר לעבד את כל המרכיבים יחד במעבד מזון.
המרק נשמר במקרר כארבעה ימים. מומלץ להגיש אותו עם קוביות קרח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0