דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כופתאות גבינה בנוסח רומני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כופתאות גבינה בנוסח רומני

כופתאות גבינה בנוסח רומני

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מאכל רומני שכדאי לבני כל העדות להכיר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
3  כפות
סולת
3 
ביצה
7  כפות
קמח לבן
2  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל
50  גרם
חמאה
100  גרם
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל החומרים (למעט החמאה ופירורי לחם) ושמים במקרר ל- 3 שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר רחב ומוסיפים קמצוץ מלח.
  • שלב 3

    10 דקות
    בידיים לחות צרים כדורים מעיסת הגבינה, שמים בסיר עם המים ומבשלים 10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בכף מחוררת מוציאים את הכופתאות מהסיר, מעבירים למחבת ומגלגלים בציפוי. מוציאים לצלחת הגשה.
כופתאות גבינה בנוסח רומני

שלב 1 מתוך 5

מערבבים היטב את כל החומרים (למעט החמאה ופירורי לחם) ושמים במקרר ל- 3 שעות.

כופתאות גבינה בנוסח רומני

שלב 2 מתוך 5

מרתיחים מים בסיר רחב ומוסיפים קמצוץ מלח.

כופתאות גבינה בנוסח רומני

שלב 3 מתוך 5

בידיים לחות צרים כדורים מעיסת הגבינה, שמים בסיר עם המים ומבשלים 10 דקות.

כופתאות גבינה בנוסח רומני

שלב 4 מתוך 5

במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים.

כופתאות גבינה בנוסח רומני

שלב 5 מתוך 5

בכף מחוררת מוציאים את הכופתאות מהסיר, מעבירים למחבת ומגלגלים בציפוי. מוציאים לצלחת הגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כופתאות תפוחי אדמה

    כופתאות תפוחי אדמה

    75 דקות בינוני
  • בורמואלוס - כופתאות גבינה כשרות לפסח

    בורמואלוס - כופתאות גבינה כשרות לפסח

    בינוני
  • כופתאות קמח מצה - קניידעלך

    כופתאות קמח מצה - קניידעלך

    30 דקות בינוני
  • כופתאות לחם למרק

    כופתאות לחם למרק

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים