המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה במים קרים עד לריכוך, מסננים מיד, מחזירים לסיר לייבוש נוסף על אש קטנה לדקות ספורות (ללא המים).
מועכים למחית, מקררים היטב, ומעבירים לקערה.
מוסיפים מלח, קמח, ביצים, ולשים בידיים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
מקמחים משטח עבודה, מכינים מהבצק נקניק ארוך בקוטר 3 ס"מ, חותכים בעזרת סכין חד לכופתאות בגודל של 3 עד 4 ס"מ כל אחת.
מבשלים כעשרים דקות לפני ההגשה. הכופתאות מוכנות כשהן צפות (כדאי לבדוק אחת כדי לוודא שהיא מבושלת בפנים), מוציאם בזהירות עם כף מחוררת ומגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0