דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כופתאות תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כופתאות תפוחי אדמה

כופתאות תפוחי אדמה

(2)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
תוספת מצויינת למנות עיקריות עתירות רוטב

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה קלוף וחתוך בסיר לבישול עם מים קרים
2  כפיות
מלח
2  כוסות
קמח לבן
2 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במים קרים עד לריכוך, מסננים מיד, מחזירים לסיר לייבוש נוסף על אש קטנה לדקות ספורות (ללא המים).
  • שלב 2

    0 דקות
    מועכים למחית, מקררים היטב, ומעבירים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מלח, קמח, ביצים, ולשים בידיים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקמחים משטח עבודה, מכינים מהבצק נקניק ארוך בקוטר 3 ס"מ, חותכים בעזרת סכין חד לכופתאות בגודל של 3 עד 4 ס"מ כל אחת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים כעשרים דקות לפני ההגשה. הכופתאות מוכנות כשהן צפות (כדאי לבדוק אחת כדי לוודא שהיא מבושלת בפנים), מוציאם בזהירות עם כף מחוררת ומגישים מיד. בתיאבון!
כופתאות תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את תפוחי האדמה במים קרים עד לריכוך, מסננים מיד, מחזירים לסיר לייבוש נוסף על אש קטנה לדקות ספורות (ללא המים).

כופתאות תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 5

מועכים למחית, מקררים היטב, ומעבירים לקערה.

כופתאות תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים מלח, קמח, ביצים, ולשים בידיים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.

כופתאות תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 5

מקמחים משטח עבודה, מכינים מהבצק נקניק ארוך בקוטר 3 ס"מ, חותכים בעזרת סכין חד לכופתאות בגודל של 3 עד 4 ס"מ כל אחת.

כופתאות תפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 5

מבשלים כעשרים דקות לפני ההגשה. הכופתאות מוכנות כשהן צפות (כדאי לבדוק אחת כדי לוודא שהיא מבושלת בפנים), מוציאם בזהירות עם כף מחוררת ומגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורמואלוס - כופתאות גבינה כשרות לפסח

    בורמואלוס - כופתאות גבינה כשרות לפסח

    בינוני
  • כופתאות גבינה בנוסח רומני

    כופתאות גבינה בנוסח רומני

    40 דקות בינוני
  • כופתאות קמח מצה - קניידעלך

    כופתאות קמח מצה - קניידעלך

    30 דקות בינוני
  • כופתאות לחם למרק

    כופתאות לחם למרק

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים