דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כנאפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כנאפה

כנאפה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מור
מאפה מתוק של אטריות קדאיף, גבינת עיזים וסירופ סוכר. תענוג קראנצ'י מפנק בכל ביס

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
שערות קדאיף
100  גרם
גבינת עזים מתוקה
50  גרם
חמאה מזוקקת (סמנה)
20  גרם
פיסטוק טחון
1  כוס
מים
1  כוס
סוכר לבן
1 
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת שטוחה מורחים את החמאה המזוקקת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים מעליה את אטריות הקדאיף ועליהם מניחים את הגבינה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים על אש נמוכה עד שהאטריות יזהיבו. מדי פעם בודקים את האטריות בעזרת כף.
  • שלב 4

    0 דקות
    הופכים את המחבת לתוך צלחת גדולה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים את הסירופ: מרתיחים מים, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה. סוחטים את הלימון על המים, מערבבים ומורידים מהאש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים את הפיסטוק על אטריות הקדאיף המוכנות. מוסיפים את הסירופ ואוכלים חם.
כנאפה

שלב 1 מתוך 6

במחבת שטוחה מורחים את החמאה המזוקקת.

כנאפה

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים מעליה את אטריות הקדאיף ועליהם מניחים את הגבינה.

כנאפה

שלב 3 מתוך 6

מבשלים על אש נמוכה עד שהאטריות יזהיבו. מדי פעם בודקים את האטריות בעזרת כף.

כנאפה

שלב 4 מתוך 6

הופכים את המחבת לתוך צלחת גדולה.

כנאפה

שלב 5 מתוך 6

מכינים את הסירופ: מרתיחים מים, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה. סוחטים את הלימון על המים, מערבבים ומורידים מהאש.

כנאפה

שלב 6 מתוך 6

מפזרים את הפיסטוק על אטריות הקדאיף המוכנות. מוסיפים את הסירופ ואוכלים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנאפה

    כנאפה

    בינוני
  • כנאפה בשר וחצילים

    כנאפה בשר וחצילים

    60 דקות בינוני
  • כנאפה מפסטה פידליני

    כנאפה מפסטה פידליני

    50 דקות בינוני
  • כנאפה מלוחה עם SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני, פיצוחים וטחינה

    כנאפה מלוחה עם SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני, פיצוחים וטחינה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים