דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כנאפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כנאפה

כנאפה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: עידן נגר
למרות מה שאולי חשבתם, הכנת כנאפה זה לא דבר כל כך מסובך

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
שערות קדאיף
250  גרם
גבינת ריקוטה
150  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
לימון
2  כוסות
מים
150  גרם
פיסטוק גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לוקחים מחבת טפלון ובתוכה שמים את החמאה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לוקחים את הקדאיף ויוצרים שכבה עבה ועליה מוסיפים את כל גבינת הריקוטה. לאחר מכן, מוסיפים עוד שכבה עבה של שיערות קדאיף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מדי פעם בודקים אם התחתית הזהיבה בעזרת כף גדולה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הזהבה של התחתית, לוקחים צלחת גדולה ולתוכה הופכים את הכנאפה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחזירים את הכנאפה למחבת כך שהפעם הצד העליון יהיה למטה.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת הסירופ: שופכים 2 כוסות המים מים בפינג'אן, יחד עם חצי כוס סוכר ומרתיחים עד לבעבוע של המים. לאחר מכן, סוחטים לתוך הפינג'אן את הלימון וזהו, הסירופ מוכן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הכנאפה לצלחת, מפזרים עליה פיסטוקים ואת הסירופ. בתיאבון!
כנאפה

שלב 1 מתוך 7

לוקחים מחבת טפלון ובתוכה שמים את החמאה.

כנאפה

שלב 2 מתוך 7

לוקחים את הקדאיף ויוצרים שכבה עבה ועליה מוסיפים את כל גבינת הריקוטה. לאחר מכן, מוסיפים עוד שכבה עבה של שיערות קדאיף.

כנאפה

שלב 3 מתוך 7

מדי פעם בודקים אם התחתית הזהיבה בעזרת כף גדולה.

כנאפה

שלב 4 מתוך 7

לאחר הזהבה של התחתית, לוקחים צלחת גדולה ולתוכה הופכים את הכנאפה.

כנאפה

שלב 5 מתוך 7

מחזירים את הכנאפה למחבת כך שהפעם הצד העליון יהיה למטה.

כנאפה

שלב 6 מתוך 7

הכנת הסירופ: שופכים 2 כוסות המים מים בפינג'אן, יחד עם חצי כוס סוכר ומרתיחים עד לבעבוע של המים. לאחר מכן, סוחטים לתוך הפינג'אן את הלימון וזהו, הסירופ מוכן.

כנאפה

שלב 7 מתוך 7

מוציאים את הכנאפה לצלחת, מפזרים עליה פיסטוקים ואת הסירופ. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנאפה בשר וחצילים

    כנאפה בשר וחצילים

    60 דקות בינוני
  • כנאפה מפסטה פידליני

    כנאפה מפסטה פידליני

    50 דקות בינוני
  • כנאפה

    כנאפה

    20 דקות קל
  • כנאפה מלוחה עם SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני, פיצוחים וטחינה

    כנאפה מלוחה עם SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני, פיצוחים וטחינה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים