דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כעכים מלוחים פריכים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כעכים מלוחים פריכים

כעכים מלוחים פריכים

(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
הסוד של העוגיות האלו הוא בקלות ההכנה, בפריכות ובהתמכרות לטעם הנפלא

רכיבים

מנות 40

המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
מלח גדושה
1  כוס
שומשום (לבצק)
1  כוס
בירה
0.75  כוס
שמן קנולה
0.25  כוס
מים
1 
ביצה (לאופציה טבעונית - במקום ביצה למשוח בשמן קנולה)
100  גרם
שומשום (לפיזור)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל מרכיבי העוגיות במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את המים בסוף לפי הצורך.
  • שלב 2

    30 דקות
    מקררים במקרר חצי שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, ויוצרים טבעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים בביצה טרופה, וטובלים בשומשום מצד אחד.
  • שלב 6

    20 דקות
    מניחים את הכעכים בתבנית, ואופים 20 דקות, עד הזהבה. בתיאבון!
כעכים מלוחים פריכים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל מרכיבי העוגיות במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את המים בסוף לפי הצורך.

כעכים מלוחים פריכים

שלב 2 מתוך 6

מקררים במקרר חצי שעה.

כעכים מלוחים פריכים

שלב 3 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

כעכים מלוחים פריכים

שלב 4 מתוך 6

מוציאים את הבצק, ויוצרים טבעות.

כעכים מלוחים פריכים

שלב 5 מתוך 6

מברישים בביצה טרופה, וטובלים בשומשום מצד אחד.

כעכים מלוחים פריכים

שלב 6 מתוך 6

מניחים את הכעכים בתבנית, ואופים 20 דקות, עד הזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כעכים מלוחים עם שומשום

    כעכים מלוחים עם שומשום

    120 דקות בינוני
  • כעכים מלוחים עם שומשום

    כעכים מלוחים עם שומשום

    65 דקות קל
  • ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

    ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים