דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כעכי גבינה לשבועות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כעכי גבינה לשבועות

כעכי גבינה לשבועות

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסתר מזרחי
כעכים ביתיים בטעם גבינות ושפע תבלינים יהפכו את החג הזה לשמח ומיוחד יותר

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כפית
רוזמרין
0.25  כפית
אורגנו
0.5  כפית
שום
0.25  כפית
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
120  גרם
חמאה רכה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
4  כפות
מים
1 
ביצה
0  לפי הטעם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקמח, החמאה, הגבינות, התבלינים, מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים אותו ל-25 פרוסות שוות, מאחסנים במקרר לשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגלגלים כל פרוסת בצק באורך 10 ס"מ כנחש, מפתלים כל "נחש" לצורת טבעת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הכעכים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • שלב 5

    5 דקות
    מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום (אפשר גם קימל וקצח לפי הטעם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים בחום בינוני כ-15 דקות עד להזהבה.
כעכי גבינה לשבועות

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את הקמח, החמאה, הגבינות, התבלינים, מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

כעכי גבינה לשבועות

שלב 2 מתוך 6

מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים אותו ל-25 פרוסות שוות, מאחסנים במקרר לשעה.

כעכי גבינה לשבועות

שלב 3 מתוך 6

מגלגלים כל פרוסת בצק באורך 10 ס"מ כנחש, מפתלים כל "נחש" לצורת טבעת.

כעכי גבינה לשבועות

שלב 4 מתוך 6

מניחים את הכעכים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

כעכי גבינה לשבועות

שלב 5 מתוך 6

מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום (אפשר גם קימל וקצח לפי הטעם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

כעכי גבינה לשבועות

שלב 6 מתוך 6

אופים בחום בינוני כ-15 דקות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כעכי גבינה

    כעכי גבינה

    120 דקות בינוני
  • כעכים מלוחים עם שומשום

    כעכים מלוחים עם שומשום

    120 דקות בינוני
  • כעכים מלוחים עם שומשום

    כעכים מלוחים עם שומשום

    65 דקות קל
  • ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

    ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים