דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשוש-דודיאן
קציצות טוניסאיות על בסיס תפוחי אדמה, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר וסלרי קצוצים. וזה ממכר... אי אפשר להפסיק לאכול!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
פטרוזיליה
0.5  כוס
כוסברה
0.5  כוס
שמיר
0.5  כוס
סלרי
1 
בצל בינוני
1  שן
שום כתושה
3 
תפוח אדמה בינוני
6  פרוסות
לחם לבן
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה (ניתן לשלב 1/2 מתוקה ו 1/2 חריפה)
0.5  כפית
פלפל
1  כפית
מלח (לא גדושה)
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
תבלין לקציצות לא חייבים
1 
ביצה
0.5  כוס
סולת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים פירה מתפוחי האדמה (מבשלים במים ואח"כ מועכים).
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים דק את הירק ואת הבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    משרים את הלחם במים, וסוחטים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים הכל יחד, מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ולשים היטב עד להתגבשות העיסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    שוברים ביצה לתוך העיסה ולשים שוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגתיות את הסולת עד הפיכת העיסה לבצק.
  • שלב 7

    0 דקות
    משאירים קצת לנוח - רבע שעה, חצי שעה... כדי שהכל יספג היטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכדררים לעיגולים פחוסים בגודל של קציצה ממוצעת.
  • שלב 9

    0 דקות
    מטגנים בשמן עמוק וחם. כמובן - אוכלים כשעוד חם!!
כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 1 מתוך 9

מכינים פירה מתפוחי האדמה (מבשלים במים ואח"כ מועכים).

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 2 מתוך 9

קוצצים דק את הירק ואת הבצל.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 3 מתוך 9

משרים את הלחם במים, וסוחטים היטב.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 4 מתוך 9

מערבבים הכל יחד, מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ולשים היטב עד להתגבשות העיסה.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 5 מתוך 9

שוברים ביצה לתוך העיסה ולשים שוב.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 6 מתוך 9

מוסיפים בהדרגתיות את הסולת עד הפיכת העיסה לבצק.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 7 מתוך 9

משאירים קצת לנוח - רבע שעה, חצי שעה... כדי שהכל יספג היטב.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 8 מתוך 9

מכדררים לעיגולים פחוסים בגודל של קציצה ממוצעת.

כפיתות טוניסאיות של אמא - פרווה

שלב 9 מתוך 9

מטגנים בשמן עמוק וחם. כמובן - אוכלים כשעוד חם!!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

    קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים