דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
קציצות עשירות במיוחד, עם בשר טחון, עלים ירוקים, תפוחי אדמה וסולת. מנה עיקרית משגעת שעושה חשק לעוד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
פטרוזיליה
1  זר
כוסברה
0.25  זר
שמיר
2 
תפוח אדמה
2 
בצל
250  גרם
בשר בקר
2  פרוסות
לחם מושרה
3  כפות
סולת
1 
ביצה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
קינמון טחון
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר ושמים במסננת לשטיפה. מפזרים מעט מלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את הבצל ותפוחי האדמה ומוסיפים לעלים הקצוצים במסננת.
  • שלב 3

    0 דקות
    סוחטים היטב את הלחם הרטוב ומפוררים אותו קלות. מוסיפים לתערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שירדו הנוזלים, מעבירים לקערה ומוסיפים בשר טחון, סולת, ביצה ותבלינים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לערבב הכל יחד. אם התערובת נוזלית להוסיף עוד סולת.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות ומטגנים משני הצדדים.
קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

שלב 1 מתוך 6

קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר ושמים במסננת לשטיפה. מפזרים מעט מלח.

קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

שלב 2 מתוך 6

מגרדים את הבצל ותפוחי האדמה ומוסיפים לעלים הקצוצים במסננת.

קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

שלב 3 מתוך 6

סוחטים היטב את הלחם הרטוב ומפוררים אותו קלות. מוסיפים לתערובת.

קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

שלב 4 מתוך 6

לאחר שירדו הנוזלים, מעבירים לקערה ומוסיפים בשר טחון, סולת, ביצה ותבלינים.

קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

שלב 5 מתוך 6

לערבב הכל יחד. אם התערובת נוזלית להוסיף עוד סולת.

קציצות טוניסאיות מטוגנות (כפיתות)

שלב 6 מתוך 6

יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות ומטגנים משני הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר בקר, חצילים ובורגול ברוטב עגבניות

    קציצות בשר בקר, חצילים ובורגול ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קציצות טלה וצנוברים

    קציצות טלה וצנוברים

    30 דקות קל
  • ערוק - קציצות עיראקיות

    ערוק - קציצות עיראקיות

    30 דקות קל
  • קציצות עוף חמצמצות ומתוקות ברוטב עגבניות

    קציצות עוף חמצמצות ומתוקות ברוטב עגבניות

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים