דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות חוביזה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות חוביזה

קציצות חוביזה

(0)
70 דקות
בינוני
Recipe Adimo
קנה עכשיו
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב שחובה לנסות. קציצות שהן פשוט ווא, והן גם צמחוניות

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
עלי מנגולד מאודים עם מלח, פלפל ושמן זית וקצוצים (ללא גבעולים)
1 
בצל קצוץ דק
3  שיני
שום קצוצות
1  כוס
אגוזי מלך
0.67  כוס
קמח לבן
1  כף
בהרט
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים או ירקות
2 
ביצה
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  • שלב 5

    1 דקות
    מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום. *ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
קציצות חוביזה

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.

קציצות חוביזה

שלב 2 מתוך 5

חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.

קציצות חוביזה

שלב 3 מתוך 5

קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.

קציצות חוביזה

שלב 4 מתוך 5

מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.

קציצות חוביזה

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום. *ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • תבשילים צמחוניים
  • מתכונים לקציצות צמחוניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל
  • קציצות הפתעת בטטה

    קציצות הפתעת בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים מופלאות

    קציצות דגים מופלאות

    40 דקות בינוני
  • קציצות רכות על קוסקוס

    קציצות רכות על קוסקוס

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות