דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות חוביזה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות חוביזה

קציצות חוביזה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב שחובה לנסות. קציצות שהן פשוט ווא, והן גם צמחוניות
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
מנגולד (ללא גבעולים)
1 
בצל קצוץ דק
3  שיני
שום קצוצות
1  כוס
אגוזי מלך
0.67  כוס
קמח לבן
1  כף
בהרט
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים או ירקות
0  לפי הטעם
פלפל
2 
ביצה
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  • שלב 5

    1 דקות
    מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום. *ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
קציצות חוביזה

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.

קציצות חוביזה

שלב 2 מתוך 5

חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.

קציצות חוביזה

שלב 3 מתוך 5

קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.

קציצות חוביזה

שלב 4 מתוך 5

מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.

קציצות חוביזה

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום. *ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים