דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כתף טלה ביין אדום וסילאן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כתף טלה ביין אדום וסילאן

כתף טלה ביין אדום וסילאן

(0)
195 דקות
קל
מתכונאי/ת: שרה גלעד
עושים גורמה בבית: כתף טלה נימוח על מצע פרוסות תפוחי עץ שמתבשל במרינדת יין אדום וסילאן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כתף טלה
3 
תפוח עץ מזן סמיט (גם גרנד אלכסנדר בא בחשבון)
0.25  כוס
סילאן
0.25  כוס
יין אדום
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

195 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    לערבב בקערה גדולה את היין, הסילאן והתבלינים. להניח את בשר הטלה בקערה ו"לעסות" את ה"רוטב" לתוך הבשר. *ניתן להמיר את הכתף טלה בירך טלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    להניח לנוח בקערה כשעה, כאשר מפעם לפעם הופכים את הבשר ומעסים את חומרי הרוטב לתוכו.
  • שלב 3

    0 דקות
    לפרוס תפוחי עץ מגולענים עם הקליפה לפרוסות דקות ולרפד בהן תבנית אפיה, עליהן להניח את בשר הטלה ולצקת את הרוטב עליו.
  • שלב 4

    180 דקות
    לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של כ-140 מעלות למשך כ- 180 דקות, כאשר מפעם לפעם פותחים בזהירות את נייר הכסף ויוצקים מן הרוטב על הבשר ומיד סוגרים אותו היטב.
כתף טלה ביין אדום וסילאן

שלב 1 מתוך 4

לערבב בקערה גדולה את היין, הסילאן והתבלינים. להניח את בשר הטלה בקערה ו"לעסות" את ה"רוטב" לתוך הבשר. *ניתן להמיר את הכתף טלה בירך טלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

כתף טלה ביין אדום וסילאן

שלב 2 מתוך 4

להניח לנוח בקערה כשעה, כאשר מפעם לפעם הופכים את הבשר ומעסים את חומרי הרוטב לתוכו.

כתף טלה ביין אדום וסילאן

שלב 3 מתוך 4

לפרוס תפוחי עץ מגולענים עם הקליפה לפרוסות דקות ולרפד בהן תבנית אפיה, עליהן להניח את בשר הטלה ולצקת את הרוטב עליו.

כתף טלה ביין אדום וסילאן

שלב 4 מתוך 4

לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של כ-140 מעלות למשך כ- 180 דקות, כאשר מפעם לפעם פותחים בזהירות את נייר הכסף ויוצקים מן הרוטב על הבשר ומיד סוגרים אותו היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלי כתף בקר

    צלי כתף בקר

    140 דקות בינוני
  • צלי כתף ופטריות של מיה

    צלי כתף ופטריות של מיה

    180 דקות בינוני
  • כתף עגל בתנור ביין וירקות שורש ברוטב פטריות

    כתף עגל בתנור ביין וירקות שורש ברוטב פטריות

    310 דקות בינוני
  • פרגיות ממולאות בפטריות ובכתף בקר

    פרגיות ממולאות בפטריות ובכתף בקר

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים