דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזנייה חלבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזנייה חלבית

לזנייה חלבית

(1)
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מנת לזנייה עם רוטב עגבניות וגבינות, קלה, טעימה ופשוטה להכנה.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
1  גביע
גבינה לבנה רכה 5%
1  גביע
גבינת קוטג'
150  גרם
גבינה צהובה או פרמזן מגוררת
3 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
בזיליקום
0  לפי הטעם
אורגנו
2  כפות
שמן זית
4 
עגבנייה מגורדות על פומפיה
1  כף
רסק עגבניות
4  שיני
שום כתושות
0.25  כוס
שמן זית
1  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, משמנים תבנית ומורחים מעט מהרוטב (2 כפות בערך) על התחתית. מסדרים את עלי הלזניה ויוצקים 1/3 מהרוטב עליהם.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, לערבב היטב בקערה את כל חומרי תערובת הגבינות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים חצי מתערובת הגבינה על הלזניה, ומסדרים שכבה נוספת של עלי לזניה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים שוב מהרוטב, מורחים את שאר תערובת הגבינה, מכסים בעלי לזניה ויוצקים את שאר הרוטב.
  • שלב 5

    40 דקות
    מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום 180 מעלות, כ-40 דקות, עד שעלי הלזניה רכים (לבדוק עם מזלג).
  • שלב 6

    10 דקות
    מסירים את הנייר, זורים את שאר הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור עוד 10 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להמתין רבע שעה אחרי שמוציאים מהתנור ולפרוס.
לזנייה חלבית

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, משמנים תבנית ומורחים מעט מהרוטב (2 כפות בערך) על התחתית. מסדרים את עלי הלזניה ויוצקים 1/3 מהרוטב עליהם.

לזנייה חלבית

שלב 2 מתוך 7

בינתיים, לערבב היטב בקערה את כל חומרי תערובת הגבינות.

לזנייה חלבית

שלב 3 מתוך 7

מורחים חצי מתערובת הגבינה על הלזניה, ומסדרים שכבה נוספת של עלי לזניה.

לזנייה חלבית

שלב 4 מתוך 7

יוצקים שוב מהרוטב, מורחים את שאר תערובת הגבינה, מכסים בעלי לזניה ויוצקים את שאר הרוטב.

לזנייה חלבית

שלב 5 מתוך 7

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום 180 מעלות, כ-40 דקות, עד שעלי הלזניה רכים (לבדוק עם מזלג).

לזנייה חלבית

שלב 6 מתוך 7

מסירים את הנייר, זורים את שאר הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור עוד 10 דקות.

לזנייה חלבית

שלב 7 מתוך 7

להמתין רבע שעה אחרי שמוציאים מהתנור ולפרוס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזנייה גבינות חצילים וקישואים קלויים

    לזנייה גבינות חצילים וקישואים קלויים

    בינוני
  • לזנייה בצל ואגוזים

    לזנייה בצל ואגוזים

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים