מכינים לימונים לכבישה: חורצים 4 חתכים עמוקים בצורת איקס בכל לימון, אבל מקפידים להשאיר אותם מחוברים לבסיסם. מכניסים לתוך החתכים מלח גס, סוגרים ומחזירים כל לימון לצורתו השלמה.
שלב 2
0 דקות
מסדרים בצנצנת מתאימה (עם סגירה הרמטית) את הלימונים המומלחים כך שיהיו צמודים אחד לשני, כמעט דחוסים. מניחים מעליהם משקולת וסוגרים.
שלב 3
0 דקות
מניחים בצד ליומיים-שלושה. במהלכם הלימונים יפרישו נוזלים.
שלב 4
0 דקות
לאחר יומיים שלושה: יוצקים לצנצנת מיץ לימון נוסף עד לכיסוי הלימונים ומכסים בשמן זית כדי ליצור שכבת שמן אוטמת מעל. סוגרים היטב.
שלב 5
0 דקות
מניחים בצד לפחות חודש-חודשיים לפני השימוש.
שלב 1
מתוך
5
מכינים לימונים לכבישה: חורצים 4 חתכים עמוקים בצורת איקס בכל לימון, אבל מקפידים להשאיר אותם מחוברים לבסיסם. מכניסים לתוך החתכים מלח גס, סוגרים ומחזירים כל לימון לצורתו השלמה.
שלב 2
מתוך
5
מסדרים בצנצנת מתאימה (עם סגירה הרמטית) את הלימונים המומלחים כך שיהיו צמודים אחד לשני, כמעט דחוסים. מניחים מעליהם משקולת וסוגרים.
שלב 3
מתוך
5
מניחים בצד ליומיים-שלושה. במהלכם הלימונים יפרישו נוזלים.
שלב 4
מתוך
5
לאחר יומיים שלושה: יוצקים לצנצנת מיץ לימון נוסף עד לכיסוי הלימונים ומכסים בשמן זית כדי ליצור שכבת שמן אוטמת מעל. סוגרים היטב.
שלב 5
מתוך
5
מניחים בצד לפחות חודש-חודשיים לפני השימוש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0