דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לימונים ננסיים כבושים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לימונים ננסיים כבושים

לימונים ננסיים כבושים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איריס חבקוק
רוצים לעשות קסמים? כל השלבים, ההוראות וההסברים לקסם הלימונים הכבושים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
לימון שטופים היטב
1  כוס
מלח
1 
מיץ לימון סחוט וטרי
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה ו/או פלפלונים חריפים
6  שיני
שום (לא הכרחי)
0.5  כוס
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים לימונים לכבישה: חורצים 4 חתכים עמוקים בצורת איקס בכל לימון, אבל מקפידים להשאיר אותם מחוברים לבסיסם. מכניסים לתוך החתכים מלח גס, סוגרים ומחזירים כל לימון לצורתו השלמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסדרים בצנצנת מתאימה (עם סגירה הרמטית) את הלימונים המומלחים כך שיהיו צמודים אחד לשני, כמעט דחוסים. מניחים מעליהם משקולת וסוגרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בצד ליומיים-שלושה. במהלכם הלימונים יפרישו נוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר יומיים שלושה: יוצקים לצנצנת מיץ לימון נוסף עד לכיסוי הלימונים ומכסים בשמן זית כדי ליצור שכבת שמן אוטמת מעל. סוגרים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים בצד לפחות חודש-חודשיים לפני השימוש.
לימונים ננסיים כבושים

שלב 1 מתוך 5

מכינים לימונים לכבישה: חורצים 4 חתכים עמוקים בצורת איקס בכל לימון, אבל מקפידים להשאיר אותם מחוברים לבסיסם. מכניסים לתוך החתכים מלח גס, סוגרים ומחזירים כל לימון לצורתו השלמה.

לימונים ננסיים כבושים

שלב 2 מתוך 5

מסדרים בצנצנת מתאימה (עם סגירה הרמטית) את הלימונים המומלחים כך שיהיו צמודים אחד לשני, כמעט דחוסים. מניחים מעליהם משקולת וסוגרים.

לימונים ננסיים כבושים

שלב 3 מתוך 5

מניחים בצד ליומיים-שלושה. במהלכם הלימונים יפרישו נוזלים.

לימונים ננסיים כבושים

שלב 4 מתוך 5

לאחר יומיים שלושה: יוצקים לצנצנת מיץ לימון נוסף עד לכיסוי הלימונים ומכסים בשמן זית כדי ליצור שכבת שמן אוטמת מעל. סוגרים היטב.

לימונים ננסיים כבושים

שלב 5 מתוך 5

מניחים בצד לפחות חודש-חודשיים לפני השימוש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קבב אסיאתי חריף אש עם מטבל לימונים כבושים

    קבב אסיאתי חריף אש עם מטבל לימונים כבושים

    60 דקות קל
  • דג לוקוס ברוטב לימונים כבושים וכוסברה

    דג לוקוס ברוטב לימונים כבושים וכוסברה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים