המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל הפירות היבשים והתפוחים בסיר ויוצקים מים, כ-2 ס"מ מעל הפירות. מוסיפים סוכר ומערבבים.
מבשלים בערך חצי שעה עד שהפירות רכים.
מוסיפים ג'לי, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות תוך ערבוב.
טועמים רמת מתיקות, ואם יש צורך מוסיפים מעט סוכר (הלפתן לא צריך להיות מתוק מדי).
מצננים לטמפ' החדר, מכסים ומעבירים למקרר לכמה שעות. יוצא מעדן ומרווה מאוד לאחר ארוחת החג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0