המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
טוחנים פתיבר שוקולד מריר בעזרת מעבד מזון בפולסים קצרים, עד לקבלת חתיכות קטנות.
מערבבים את שברי הפתיבר עם הגרנולה.
חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
מרכיבים את הקינוח בכוסות - שכבה ראשונה של תערובת גרנולה-פתיבר, שכבה שניה יוגורט ושכבה שלישית פירות.
מזלפים כפית סילאן לכל כוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0