המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה קטנה אבקת קארי, סויה, כף שמן, שום כתוש, פלפל חריף וכוסברה קצוצה.
מורחים את הדג בנדיבות בתערובת מבפנים ומבחוץ.
מניחים במקרר לשעה-שעתיים.
מחממים שמן בעומק סנטימטר אחד במחבת, יחד עם שן השום הקלופה. כשהשמן חם, נפטרים משן השום ומטגנים את המושט שלוש-ארבע דקות מכל צד, עד להשחמה.
מגישים עם אורז וסלט ומפזרים כוסברה מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0