דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
פשטידה על בסיס תפוחי אדמה וביצים. מטגנים קצרות ואחר כך אופים. מעדן אמיתי שילדים אוהבים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה בינוניים
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
7 
ביצה או 8, בהתאם למרקם
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5 
לימון סחוט
1  כפית
אבקת אפייה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במים. מצננים ומגררים בפומפייה
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את הביצים ולערבב, להוסיף מלח, פלפל, אבקת מרק ואם רוצים תבלינים נוספים לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    בכוס קטנה לערבב את הלימון עם אבקת אפייה ולהוסיף לעיסת תפו"א. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ויוצקים את התערובת. מנמיכים להבה וממשיכים לטגן כחמש דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כשעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוציא מהתנור, לשפוך את השמן שנותר במחבת ולהחזיר לתנור לחמש דקות נוספות.
  • שלב 7

    0 דקות
    בתום האפייה מצננים והופכים את הפשטידה למגש.
מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את תפוחי האדמה במים. מצננים ומגררים בפומפייה

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 2 מתוך 7

להוסיף את הביצים ולערבב, להוסיף מלח, פלפל, אבקת מרק ואם רוצים תבלינים נוספים לפי הטעם.

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 3 מתוך 7

בכוס קטנה לערבב את הלימון עם אבקת אפייה ולהוסיף לעיסת תפו"א. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 4 מתוך 7

מחממים שמן במחבת ויוצקים את התערובת. מנמיכים להבה וממשיכים לטגן כחמש דקות.

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 5 מתוך 7

מעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כשעה.

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 6 מתוך 7

להוציא מהתנור, לשפוך את השמן שנותר במחבת ולהחזיר לתנור לחמש דקות נוספות.

מחמאר - פשטידה מרוקאית של יפה

שלב 7 מתוך 7

בתום האפייה מצננים והופכים את הפשטידה למגש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מחמאר תפוחי אדמה מרוקאי

    מחמאר תפוחי אדמה מרוקאי

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים