דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ממולאים צמחוניים עם פריקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ממולאים צמחוניים עם פריקה

ממולאים צמחוניים עם פריקה

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה צמחונית נהדרת שיכולה להיות מנה בפני עצמה או תוספת טעימה - מבית היוצר של גיל חובב

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
פריקה מושרית שלוש שעות בהרבה מים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.5  זר
שמיר קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
0.5  כוס
צנוברים קלויים
0.5  כוס
צימוקים או חמוציות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס בשפע
5 
עגבנייה מרוקנות
20  עלים
גפן (טריים או משומרים)
5 
זוקיני מרוקנים
5 
פנים של חציל מרוקנים
5 
פלפל אדום מרוקנים
1  חבילה
רסק עגבניות (800 גרם)
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים או בטעם עוף (ברור שמאבקה) - מהולות ב - 2 כוסות מים רותחים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
15 
שזיף מיובש
2 
תפוח עץ קלופים, מגולענים וחתוכים לשמיניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה. כזכור אפשר להחליף את הפריקה באורז.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממלאים את כל הירקות (את עלי הגפן מגלגלים, כמובן). מסדרים בתבנית או בסיר בצפיפות.
  • שלב 3

    0 דקות
    תוחבים בין הממולאים את השזיפים ופלחי התפוח. חשוב בעיקר לייצב איתם את העגבניות, שבגלל צורתן העגולה עלולות להתהפך בעת הבישול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את העגבניות המרוסקות, המרק, מלח ופלפל ויוצקים על הממולאים. הם צריכים כמעט להתכסות בנוזל. אם נראה שחסר רוטב מוסיפים מים חמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את הסיר במכסה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-60 דקות על אש קטנה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אם מעדיפים שימוש בתבנית, מכסים היטב בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות, כ-60 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אם רוצים, אפשר כמובן לגוון בירקות שממלאים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מחשה - ממולאים עיראקיים

    מחשה - ממולאים עיראקיים

    120 דקות מאתגר
  • דפי אורז ממולאים בירקות

    דפי אורז ממולאים בירקות

    20 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    20 דקות בינוני
  • חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

    חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים