המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת חמה (ללא שומן), יש לקלות את תערובת האגוזים, בערבוב תמידי (כ-5 דקות).
להוריד מהאש ולצנן קלות בצד.
את השוקולד והשמנת יש להמיס יחדיו עד לקבלת בלילה חלקה ושוקולדית.
בתבנית בינונית המרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות בספריי שמן. יש לפזר את תערובת האגוזים הקלויה ואת הצימוקים (ניתן להמיר את הצימוקים בחמוציות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) באופן שווה ויפה מסביב.
מעל תערובת האגוזים יש ליצוק את בלילת השוקולד ולשטח יפה, כשכל האגוזים מכוסים בשוקולד.
להעביר את התבנית למקרר.
כשהתערובת התקשתה יש להוציא מהתבנית, להסיר את נייר האפיה ולחתוך לחתיכות,
לאחסן בתוך קופסה סגורה ולשמור בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1