דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
בואו לעשות במקום לקנות: שוקולד משובח ומשובץ באגוזים וצימוקים. ההכנה קלה ומהירה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
אגוזי מלך
150  גרם
שקדים
100  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני)
50  גרם
צימוקים
200  גרם
שוקולד מריר
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    במחבת חמה (ללא שומן), יש לקלות את תערובת האגוזים, בערבוב תמידי (כ-5 דקות).
  • שלב 2

    0 דקות
    להוריד מהאש ולצנן קלות בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    את השוקולד והשמנת יש להמיס יחדיו עד לקבלת בלילה חלקה ושוקולדית.
  • שלב 4

    5 דקות
    בתבנית בינונית המרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות בספריי שמן. יש לפזר את תערובת האגוזים הקלויה ואת הצימוקים (ניתן להמיר את הצימוקים בחמוציות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) באופן שווה ויפה מסביב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעל תערובת האגוזים יש ליצוק את בלילת השוקולד ולשטח יפה, כשכל האגוזים מכוסים בשוקולד.
  • שלב 6

    0 דקות
    להעביר את התבנית למקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהתערובת התקשתה יש להוציא מהתבנית, להסיר את נייר האפיה ולחתוך לחתיכות,
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחסן בתוך קופסה סגורה ולשמור בקירור.
ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 1 מתוך 8

במחבת חמה (ללא שומן), יש לקלות את תערובת האגוזים, בערבוב תמידי (כ-5 דקות).

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 2 מתוך 8

להוריד מהאש ולצנן קלות בצד.

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 3 מתוך 8

את השוקולד והשמנת יש להמיס יחדיו עד לקבלת בלילה חלקה ושוקולדית.

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 4 מתוך 8

בתבנית בינונית המרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות בספריי שמן. יש לפזר את תערובת האגוזים הקלויה ואת הצימוקים (ניתן להמיר את הצימוקים בחמוציות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) באופן שווה ויפה מסביב.

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 5 מתוך 8

מעל תערובת האגוזים יש ליצוק את בלילת השוקולד ולשטח יפה, כשכל האגוזים מכוסים בשוקולד.

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 6 מתוך 8

להעביר את התבנית למקרר.

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 7 מתוך 8

כשהתערובת התקשתה יש להוציא מהתבנית, להסיר את נייר האפיה ולחתוך לחתיכות,

ממתק שוקולד עם אגוזים, שקדים ופקאן סיני

שלב 8 מתוך 8

לאחסן בתוך קופסה סגורה ולשמור בקירור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ד דניאלה ברנע

האם אפשר לחלק לתבנית המתאימה לפרלינים במקום בתבנית שלמה?

מערכת בישולים

היי, בהחלט אפשר 🌹

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ממתק איש שלג

    ממתק איש שלג

    20 דקות קל
  • ממתק בוטנים

    ממתק בוטנים

    15 דקות בינוני
  • כדורי באונטי (ממתק קוקוס מצופה שוקולד)

    כדורי באונטי (ממתק קוקוס מצופה שוקולד)

    25 דקות קל
  • ממתק שוקולד ופצפוצי אורז

    ממתק שוקולד ופצפוצי אורז

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים