ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל כ-2 דקות, עד שהשוקולד נמס בחלקו (רצוי לעצור אחרי כדקה ולבדוק). ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מערבבים עד שהשוקולד נמס, חלק ומבריק לחלוטין.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את פצפוצי האורז והצימוקים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
מעבירים בעזרת שתי כפיות תלוליות קטנות של התערובות לעטרות נייר.
שלב 5
60 דקות
מקררים לפחות 60 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל כ-2 דקות, עד שהשוקולד נמס בחלקו (רצוי לעצור אחרי כדקה ולבדוק). ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים עד שהשוקולד נמס, חלק ומבריק לחלוטין.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את פצפוצי האורז והצימוקים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים בעזרת שתי כפיות תלוליות קטנות של התערובות לעטרות נייר.
שלב 5
מתוך
5
מקררים לפחות 60 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0