דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מניפת אנטריקוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מניפת אנטריקוט

מניפת אנטריקוט

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רצועות אנטריקוט דקות בלחמניית ג'בטה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
סטייק אנטריקוט פרוס דק דק (לבקש מהקצב)
0.5  כוס
מיונז
3 
בצל גדולים חתוכים לפרוסות דקות
7  שיני
שום קלופות
4 
לחמניות ג'בטה
1 
עגבנייה חתוכים- עגבנייה, חסה, מלפפון, בצל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן)
  • שלב 2

    0 דקות
    את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום ומתבלים במלח ובפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות. מתבלים לפי הטעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    להגשה: חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים.
מניפת אנטריקוט

שלב 1 מתוך 4

קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן)

מניפת אנטריקוט

שלב 2 מתוך 4

את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום ומתבלים במלח ובפלפל.

מניפת אנטריקוט

שלב 3 מתוך 4

את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות. מתבלים לפי הטעם.

מניפת אנטריקוט

שלב 4 מתוך 4

להגשה: חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מניפת בטטה ותפוחי אדמה

    מניפת בטטה ותפוחי אדמה

    60 דקות קל
  • מניפת תפוחי אדמה אפויים

    מניפת תפוחי אדמה אפויים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים