המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן)
את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום ומתבלים במלח ובפלפל.
את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות. מתבלים לפי הטעם.
להגשה: חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0