לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, אבל לא עד הסוף. וזאת, על מנת שניצור מניפה.
שלב 3
0 דקות
לצקת לקערית חצי כוס שמן זית, להוסיף את שיני השום הכתושות, עלי הטימין והרוזמרין. את הפפריקה המתוקה, וכן את המלח והפלפל הגרוס. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
שלב 4
0 דקות
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית או כלי חסין חום. מברישים היטב את תפוחי האדמה גם בין החיתוכים עם השמן והתבלינים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
שלב 5
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות למשך של כ-60 דקות, או עד שהתפוחי אדמה רכים.
שלב 6
0 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום, וממשיכים לאפות במשך כ-40 דקות נוספות, עד השחמת תפוחי האדמה.
שלב 1
מתוך
6
לשטוף היטב את תפוחי האדמה.
שלב 2
מתוך
6
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, אבל לא עד הסוף. וזאת, על מנת שניצור מניפה.
שלב 3
מתוך
6
לצקת לקערית חצי כוס שמן זית, להוסיף את שיני השום הכתושות, עלי הטימין והרוזמרין. את הפפריקה המתוקה, וכן את המלח והפלפל הגרוס. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
שלב 4
מתוך
6
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית או כלי חסין חום. מברישים היטב את תפוחי האדמה גם בין החיתוכים עם השמן והתבלינים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
שלב 5
מתוך
6
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות למשך של כ-60 דקות, או עד שהתפוחי אדמה רכים.
שלב 6
מתוך
6
מסירים את רדיד האלומיניום, וממשיכים לאפות במשך כ-40 דקות נוספות, עד השחמת תפוחי האדמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0