דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעדן אגוזים בוכרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעדן אגוזים בוכרי

מעדן אגוזים בוכרי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מעדן מתוק מאוד של גיל חובב, שהוא ספק חלבה ספק עוגיות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
סוכר לבן
0.67  כוס
מים
3  טיפות
מי ורדים
2  כוסות
אגוזי מלך
0.5  כוס
בוטנים
0.5  כוס
שומשום
1  כוס
פיסטוק קלוף, קצוץ גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים סוכר, מים ומי ורדים על אש קטנה בסיר, ליצירת סירופ סמיך ועכור.
  • שלב 2

    0 דקות
    טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את האגוזים, הבוטנים והשומשום למרקם של פירורי לחם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר עם סירופ הסוכר ומבשלים אגב ערבוב מתמיד עשר דקות. בסוף הבישול תהיה בסיר עיסה סמיכה מאוד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרטיבים תבנית אפייה ומרפדים בנייר אפייה (הרטיבות תעזור לו להידבק לדפנות). יוצקים לתבנית המרופדת את תערובת האגוזים.
  • שלב 5

    0 דקות
    התערובת צריכה להגיע לגובה של 2-3 ס"מ. מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים מעל ומהדקים, כדי שהם ישקעו מעט בתערובת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים רבע שעה וחותכים למעוינים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים לטמפרטורת החדר, מפרקים למעוינים בודדים ושומרים בכלי אטום (זהירות, אין דבר בעולם שנמלים אוהבות יותר).
מעדן אגוזים בוכרי

שלב 1 מתוך 7

מבשלים סוכר, מים ומי ורדים על אש קטנה בסיר, ליצירת סירופ סמיך ועכור.

מעדן אגוזים בוכרי

שלב 2 מתוך 7

טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את האגוזים, הבוטנים והשומשום למרקם של פירורי לחם.

מעדן אגוזים בוכרי

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים לסיר עם סירופ הסוכר ומבשלים אגב ערבוב מתמיד עשר דקות. בסוף הבישול תהיה בסיר עיסה סמיכה מאוד.

מעדן אגוזים בוכרי

שלב 4 מתוך 7

מרטיבים תבנית אפייה ומרפדים בנייר אפייה (הרטיבות תעזור לו להידבק לדפנות). יוצקים לתבנית המרופדת את תערובת האגוזים.

מעדן אגוזים בוכרי

שלב 5 מתוך 7

התערובת צריכה להגיע לגובה של 2-3 ס"מ. מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים מעל ומהדקים, כדי שהם ישקעו מעט בתערובת.

מעדן אגוזים בוכרי

שלב 6 מתוך 7

מצננים רבע שעה וחותכים למעוינים.

מעדן אגוזים בוכרי

שלב 7 מתוך 7

מצננים לטמפרטורת החדר, מפרקים למעוינים בודדים ושומרים בכלי אטום (זהירות, אין דבר בעולם שנמלים אוהבות יותר).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • נבחרת בישולים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מעדן תאנים

    מעדן תאנים

    30 דקות קל
  • מעדן פתיתים בחלב מתוק

    מעדן פתיתים בחלב מתוק

    20 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • מעדן אורז עם חלב

    מעדן אורז עם חלב

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים