דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
מאפי גבינה טעימים וקלים להכנה, לחג השבועות, אירוח או סתם לזלילה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
50  גרם
שמרים יבשים
6  כפות
סוכר לבן
3 
ביצה
1  כפית
מלח
1 
גרידת לימון מגוררת
2  חבילות
מרגרינה או מחמאה
1.5  כוסות
מים פושרים
0.25  כוס
שמן קנולה
250  גרם
גבינה לבנה 5%
1  כף
קמח לבן
0.75  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
1  כף
תמצית וניל
1 
גרידת לימון מגוררת
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מערבל ומערבלים כ-15 דק' לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים ליממה במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את כל מרכיבי המלית לעיסה חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים. חותכים את הבצק לריבועים, מניחים מלית במרכז ומקפלים את הפינות מארבעת הצדדים כמו שמקפלים מעטפה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות ושמים בתבנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים את הגביניות בביצה ואופים עד להזהבה.
מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

שלב 1 מתוך 5

שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מערבל ומערבלים כ-15 דק' לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים ליממה במקרר.

מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את כל מרכיבי המלית לעיסה חלקה.

מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

שלב 3 מתוך 5

מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים. חותכים את הבצק לריבועים, מניחים מלית במרכז ומקפלים את הפינות מארבעת הצדדים כמו שמקפלים מעטפה.

מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ושמים בתבנית.

מעטפות גבינה (גביניות) של אתוש

שלב 5 מתוך 5

מורחים את הגביניות בביצה ואופים עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מעטפות תפוחי עץ

    מעטפות תפוחי עץ

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים