דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקפא במבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקפא במבה

מקפא במבה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
גלידה בטעם במבה, קצת מתוקה וקצת מלוחה, מעניין וטעים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  כוס
סוכר לבן
2 
ביצה
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כפית
תמצית וניל
80  גרם
במבה קלאסי 80 גרם
20  גרם
במבה קלאסי 80 גרם מפוררת, לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים בקערה את החלמונים, ומקפלים לתוכם את קצף החלבונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים תמצית וניל.
  • שלב 5

    5 דקות
    בקערה נפרדת, מועכים את הבמבה ומוסיפים לתערובת. *ניתן להמיר את הבמבה ב-6 כפות חמאת בוטנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 6

    0 דקות
    אם רוצים את המתכון כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות או לתבנית אחת עגולה/מלבנית כרצונכם, ושומרים בהקפאה לפחות כ-7-8 שעות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות.
מקפא במבה

שלב 1 מתוך 7

מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.

מקפא במבה

שלב 2 מתוך 7

טורפים בקערה את החלמונים, ומקפלים לתוכם את קצף החלבונים.

מקפא במבה

שלב 3 מתוך 7

מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.

מקפא במבה

שלב 4 מתוך 7

מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים תמצית וניל.

מקפא במבה

שלב 5 מתוך 7

בקערה נפרדת, מועכים את הבמבה ומוסיפים לתערובת. *ניתן להמיר את הבמבה ב-6 כפות חמאת בוטנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מקפא במבה

שלב 6 מתוך 7

אם רוצים את המתכון כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות או לתבנית אחת עגולה/מלבנית כרצונכם, ושומרים בהקפאה לפחות כ-7-8 שעות.

מקפא במבה

שלב 7 מתוך 7

אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מקפא תותים בשמנת

    מקפא תותים בשמנת

    קל
  • מקפא שוקולד ונשיקות

    מקפא שוקולד ונשיקות

    35 דקות בינוני
  • מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

    מקפא תותים וקיווי בשמנת מתוקה

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים