-
שלב 1
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות האריזה ומסננים. יוצקים עליה מעט שמן זית שלא תידבק ומערבבים.
-
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
שלב 3
0 דקות
מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את היין הלבן. מערבבים ומוסיפים את השמנת ומחממים לסף רתיחה.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את הגבינה הצהובה. מחכים שהגבינה תימס. מוסיפים את העירית או הבצל הירוק. ממליחים, מפלפלים, מוסיפים אגוז מוסקט ומתקנים תיבול.
-
שלב 6
0 דקות
מאחדים את הפסטה והרוטב. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית פיירקס של 25X30.
-
שלב 7
0 דקות
מכינים ציפוי: במעבד מזון מרסקים את הלחם ללא הקרום, יחד עם חופן של גבעולי עירית קצוצים, 20 גרם חמאה ומלח, עד שמתקבלים פירורים.
-
שלב 8
0 דקות
מפזרים מעל את תערובת פירורי הלחם בשכבה אחידה שתכסה את כל הפסטה.
-
שלב 9
25 דקות
אופים 25 דקות, עד שהפסטה משחימה מעט. מגישים חם.
כתוב ביקורת