דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
משולשי פילו במילוי דג ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. משולשי פילו במילוי דג ופטריות

משולשי פילו במילוי דג ופטריות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בצק פילו עדין ופריך אפוי במילוי דג ופטריות שבושלו ברוטב עשיר. מנת פתיחה מצוינת לארוחה צמחונית או חלבית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות
1  סלסילה
פטריות יער קצוצות
1 
בטטה חתוכה לקוביות
1  כפית
שמן זית
0.33  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
1  חבילה
פילה דג סול כמספר הסועדים
1  חבילה
בצק פילו
0.5  כפית
קצח לעיטור
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, כשהוא מזהיב מוסיפים את השום ואת הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות.
  • שלב 2

    10 דקות
    מוסיפים את רוטב הבסיס, מעט מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים עלה פילו לחצי מניחים פילה של דג ומעליו את תבשיל הפטריות. מקפלים את עלה הפילו לצורת משולש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    20 דקות
    מברישים את הפילו בשמן זית, מפזרים מעט קצח ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפים זהובים.
משולשי פילו במילוי דג ופטריות

שלב 1 מתוך 5

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, כשהוא מזהיב מוסיפים את השום ואת הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות.

משולשי פילו במילוי דג ופטריות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את רוטב הבסיס, מעט מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות.

משולשי פילו במילוי דג ופטריות

שלב 3 מתוך 5

חותכים עלה פילו לחצי מניחים פילה של דג ומעליו את תבשיל הפטריות. מקפלים את עלה הפילו לצורת משולש.

משולשי פילו במילוי דג ופטריות

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

משולשי פילו במילוי דג ופטריות

שלב 5 מתוך 5

מברישים את הפילו בשמן זית, מפזרים מעט קצח ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפים זהובים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • מאפים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • משולשי פילו במילוי דג ופטריות

    משולשי פילו במילוי דג ופטריות

    45 דקות בינוני
  • משולשי בצק מתוקים

    משולשי בצק מתוקים

    40 דקות בינוני
  • כריכי גבינה חתוכים למשולשים

    כריכי גבינה חתוכים למשולשים

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות