דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
משולשי פסטו או זיתים אישיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. משולשי פסטו או זיתים אישיים

משולשי פסטו או זיתים אישיים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: טליה הדר (אשת סטייל)
מאפים מלוחים אישיים במגוון תוספות וטעמים שכל אחד יכול להכין בבית בקלות

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
3  כפות
פסטו
3  כפות
ממרח זיתים
1  כוס
גבינת מוצרלה (פתיתים)
4  כפות
יוגורט
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 2

    1 דקות
    פותחים את הבצק על נייר האפייה, מברישים בשמן זית את השוליים.
  • שלב 3

    5 דקות
    חותכים לחצי לרוחבו, מורחים כל חצי בממרח אחר, ומשאירים שוליים ללא ממרח.
  • שלב 4

    5 דקות
    חותכים ל-16 משולשים צרים.
  • שלב 5

    2 דקות
    מפזרים מעל מהגבינות.
  • שלב 6

    1 דקות
    אופציה לתוספות ושדרוגים – זיתי קלמטה, רבעי ארטישוק משומר, בצל סגול לפרוסות דקות, עיגולי עגבניות שרי.
  • שלב 7

    1 דקות
    מפזרים את היוגורט בתלוליות קטנות בסוף.
  • שלב 8

    15 דקות
    אופים 15-20 דקות עד להזהבה של קצוות הבצק.
  • שלב 9

    1 דקות
    אופציה לטופ - מוסיפים גילופי פרמז'ן, אורגנו טרי ופלפל גרוס.
  • שלב 10

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 1 מתוך 10

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 2 מתוך 10

פותחים את הבצק על נייר האפייה, מברישים בשמן זית את השוליים.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 3 מתוך 10

חותכים לחצי לרוחבו, מורחים כל חצי בממרח אחר, ומשאירים שוליים ללא ממרח.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 4 מתוך 10

חותכים ל-16 משולשים צרים.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 5 מתוך 10

מפזרים מעל מהגבינות.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 6 מתוך 10

אופציה לתוספות ושדרוגים – זיתי קלמטה, רבעי ארטישוק משומר, בצל סגול לפרוסות דקות, עיגולי עגבניות שרי.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 7 מתוך 10

מפזרים את היוגורט בתלוליות קטנות בסוף.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 8 מתוך 10

אופים 15-20 דקות עד להזהבה של קצוות הבצק.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 9 מתוך 10

אופציה לטופ - מוסיפים גילופי פרמז'ן, אורגנו טרי ופלפל גרוס.

משולשי פסטו או זיתים אישיים

שלב 10 מתוך 10

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מוצרי מאפה
  • מקור החלבון
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מתכונים לפיצה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כריכי גבינה חתוכים למשולשים

    כריכי גבינה חתוכים למשולשים

    10 דקות קל
  • משולשי בצק מתוקים

    משולשי בצק מתוקים

    40 דקות בינוני
  • משולשי פילו במילוי דג ופטריות

    משולשי פילו במילוי דג ופטריות

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים