המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור לחום גבוה (כ-200 מעלות צלסיוס או 400 פרנהייט).
לבחוש בקערה את המיונז והשום ולתבל עם פלפל.
בקערה נפרדת לערבב פטרוזיליה, חרדל ומחצית מתערובת המיונז ולבחוש היטב למיזוג מלא.
להוסיף לתערובת את חתיכות העוף ולערבב שיכוסו מכל הצדדים.
להניח קרונפלקס בקערה נפרדת, להוסיף את חתיכות העוף המצופות ולגלגל שיצופו היטב.
לסדר את חתיכות העוף על תבנית עם נייר אפייה משומן ולאפות 10-15 דקות, עד שהעוף רך.
לקערה עם מחצית תערובת המיונז שנותרה להוסיף חלב וחזרת ולבחוש היטב.
להגיש את העוף עם מטבל החזרת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0