המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
בעזרת ממעך תפוחי אדמה, מועכים את הבננות בקערה עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את האגוזים, פתיתי הקוקוס והתמרים, ומערבבים היטב. כעת, מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל והקינמון, ושוב מערבבים היטב. לבסוף, מוסיפים את החמאה המומסת, ומערבבים הכול יחד.
מרפדים את התבנית בנייר אפייה. בעזרת כפית מניחים על התבנית המרופדת תלוליות מהתערובת בקוטר של כ-3 ס"מ ובמרווחים של 2 ס"מ בין זו לזו. משטחים קלות כל עוגייה עם גב הכפית.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.
מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור. מעבירים את העוגיות לרשת צינון בעזרת המרית. מניחים לעוגיות להצטנן לגמרי, ומעבירים אותן לכלי אטום. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0