המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הניוקי (כ- 20 יחידות) במחבת עם שתי כפות שמן זית, עד לקבלת השחמה ופריכות כ- 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות . מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית, מכניסים עשבי תיבול קצוצים רוזמרין, זעתר, טימין, אורגנו לפי טעם אישי.
מוסיפים כרבע פחית חלב קוקוס, ערמונים (5 ערמונים למנה) מוסיפים חצי כוס שמפניה (יין מבעבע), מלח פלפל לפי הטעם.
ממשיכים להקפיץ את הניוקי ותערובת הפטריות כ- 2 -3 דקות עד לאיחוד טעמים.
מוסיפים כף בלסמי מצומצם וחצי כף סילאן.
לקראת סיום מוסיפים מעט בזיליקום טרי קצוץ.
הגשה עדיפה בקערה עמוקה. רצוי להגיש ללא הנוזלים (אם נשארו כאלה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0