דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נמסיס שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נמסיס שוקולד

נמסיס שוקולד

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יולי אנג'ל
עוגת נמסיס שוקולד טעימה ומושחתת שטורפים עם גלידת וניל וקצפת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה
300  גרם
סוכר לבן (כוס וחצי)
125  מיליליטר
מים
225  גרם
חמאה
340  גרם
שוקולד מריר
1  קורט
אבקת סוכר
2  כפות
גלידה בטעם וניל
2  כפות
שמנת להקצפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את הביצים עם 100 גרם סוכר במיקסר עד לקבלת קצף חזק כ-10 דק' על מהירות גבוהה מאוד, תוך הוספת הסוכר לסירוגין.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים לרתיחה 200 גרם סוכר עם מים עד לקבלת סירופ סוכר, מוסיפים את החמאה והשוקולד, בוחשים כל הזמן ומבשלים עד שהכל נמס. מסירים מן האש וממשיכים לערבב בכף עץ עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת השוקולד לסירוגין לקצף הביצים תוך כדי הקצפה קצרה ואיטית. ממשיכים לקפל בעדינות מחוץ למיקסר עד לקבלת צבע חום אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מדביקים נייר אפיה על בסיס תבנית אפיה וגם מסביב למסגרת, ומברישים אותו בחמאה מומסת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-150 מעלות. בתחתית התנור יש להניח תבנית עם מים ואת העוגה באמצע התנור.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים 40 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקררים 2-3 שעות, הופכים בעזרת צלחת, מקלפים את נייר האפייה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים בליווי גלידת וניל וקצפת עשירה.
נמסיס שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מקציפים את הביצים עם 100 גרם סוכר במיקסר עד לקבלת קצף חזק כ-10 דק' על מהירות גבוהה מאוד, תוך הוספת הסוכר לסירוגין.

נמסיס שוקולד

שלב 2 מתוך 7

מבשלים לרתיחה 200 גרם סוכר עם מים עד לקבלת סירופ סוכר, מוסיפים את החמאה והשוקולד, בוחשים כל הזמן ומבשלים עד שהכל נמס. מסירים מן האש וממשיכים לערבב בכף עץ עד לקבלת תערובת הומוגנית.

נמסיס שוקולד

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את תערובת השוקולד לסירוגין לקצף הביצים תוך כדי הקצפה קצרה ואיטית. ממשיכים לקפל בעדינות מחוץ למיקסר עד לקבלת צבע חום אחיד.

נמסיס שוקולד

שלב 4 מתוך 7

מדביקים נייר אפיה על בסיס תבנית אפיה וגם מסביב למסגרת, ומברישים אותו בחמאה מומסת.

נמסיס שוקולד

שלב 5 מתוך 7

מחממים תנור ל-150 מעלות. בתחתית התנור יש להניח תבנית עם מים ואת העוגה באמצע התנור.

נמסיס שוקולד

שלב 6 מתוך 7

אופים 40 דקות.

נמסיס שוקולד

שלב 7 מתוך 7

מקררים 2-3 שעות, הופכים בעזרת צלחת, מקלפים את נייר האפייה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים בליווי גלידת וניל וקצפת עשירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים