דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נקניק" שוקולד מעולה"
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נקניק" שוקולד מעולה"

נקניק" שוקולד מעולה"

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: אתי ישפה
קינוח פשוט וטעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
שוקולד מריר
1  חבילה
פתיבר קלאסי
1  חבילה
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את הכיריים ושמים עליהם סיר גדול עם מים ומעליו סיר קטן שבתוכו שבורות קוביות השוקולד המריר יחד עם החמאה.
  • שלב 2

    0 דקות
    עם כף מערבבים את החמאה עד שהיא נמסה. אחרי שהיא נמסה מכבים את הכיריים. לוקחים שקית ניילון ומכניסים לשם כמה ביסקוויטים.
  • שלב 3

    0 דקות
    עם פטיש (או כוס) "מרביצים" לביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים. מכניסים את הביסקוויטים לקערה וגם את השוקולד המומס ומערבבים בכף.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הערבוב טובלים את היידים בקערה קטנה עם מים ועושים כדורים על משטח. דואגים שישאר קצת שוקולד עם ביסקוויטים. מחברים את כל הכדורים לתולעת ואת מה שנשאר מהשוקולד עם הביסקוויטים מחברים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים למקרר לשעה- שעתיים ואז ניתן לפרוס את ה"נקניק" ולאכול.
נקניק" שוקולד מעולה"

שלב 1 מתוך 5

מחממים את הכיריים ושמים עליהם סיר גדול עם מים ומעליו סיר קטן שבתוכו שבורות קוביות השוקולד המריר יחד עם החמאה.

נקניק" שוקולד מעולה"

שלב 2 מתוך 5

עם כף מערבבים את החמאה עד שהיא נמסה. אחרי שהיא נמסה מכבים את הכיריים. לוקחים שקית ניילון ומכניסים לשם כמה ביסקוויטים.

נקניק" שוקולד מעולה"

שלב 3 מתוך 5

עם פטיש (או כוס) "מרביצים" לביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים. מכניסים את הביסקוויטים לקערה וגם את השוקולד המומס ומערבבים בכף.

נקניק" שוקולד מעולה"

שלב 4 מתוך 5

לאחר הערבוב טובלים את היידים בקערה קטנה עם מים ועושים כדורים על משטח. דואגים שישאר קצת שוקולד עם ביסקוויטים. מחברים את כל הכדורים לתולעת ואת מה שנשאר מהשוקולד עם הביסקוויטים מחברים.

נקניק" שוקולד מעולה"

שלב 5 מתוך 5

מכניסים למקרר לשעה- שעתיים ואז ניתן לפרוס את ה"נקניק" ולאכול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נקניק" שוקולד"

    נקניק" שוקולד"

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים