מחממים את הכיריים ושמים עליהם סיר גדול עם מים ומעליו סיר קטן שבתוכו שבורות קוביות השוקולד המריר יחד עם החמאה.
שלב 2
0 דקות
עם כף מערבבים את החמאה עד שהיא נמסה. אחרי שהיא נמסה מכבים את הכיריים. לוקחים שקית ניילון ומכניסים לשם כמה ביסקוויטים.
שלב 3
0 דקות
עם פטיש (או כוס) "מרביצים" לביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים. מכניסים את הביסקוויטים לקערה וגם את השוקולד המומס ומערבבים בכף.
שלב 4
0 דקות
לאחר הערבוב טובלים את היידים בקערה קטנה עם מים ועושים כדורים על משטח. דואגים שישאר קצת שוקולד עם ביסקוויטים. מחברים את כל הכדורים לתולעת ואת מה שנשאר מהשוקולד עם הביסקוויטים מחברים.
שלב 5
0 דקות
מכניסים למקרר לשעה- שעתיים ואז ניתן לפרוס את ה"נקניק" ולאכול.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את הכיריים ושמים עליהם סיר גדול עם מים ומעליו סיר קטן שבתוכו שבורות קוביות השוקולד המריר יחד עם החמאה.
שלב 2
מתוך
5
עם כף מערבבים את החמאה עד שהיא נמסה. אחרי שהיא נמסה מכבים את הכיריים. לוקחים שקית ניילון ומכניסים לשם כמה ביסקוויטים.
שלב 3
מתוך
5
עם פטיש (או כוס) "מרביצים" לביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים. מכניסים את הביסקוויטים לקערה וגם את השוקולד המומס ומערבבים בכף.
שלב 4
מתוך
5
לאחר הערבוב טובלים את היידים בקערה קטנה עם מים ועושים כדורים על משטח. דואגים שישאר קצת שוקולד עם ביסקוויטים. מחברים את כל הכדורים לתולעת ואת מה שנשאר מהשוקולד עם הביסקוויטים מחברים.
שלב 5
מתוך
5
מכניסים למקרר לשעה- שעתיים ואז ניתן לפרוס את ה"נקניק" ולאכול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0