דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נקניק" שוקולד"
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נקניק" שוקולד"

נקניק" שוקולד"

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
קינוח עתיר שוקולד ומשובץ הפתעות, מיוחד ומרשים בהגשה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
פתיבר קלאסי
200  גרם
שוקולד מריר
2  כפות
אבקת נוגט (לא חובה)
1  כף
ממרח אגוזי לוז
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כוס
חלב
1  כף
ליקר
100  גרם
חמאה
0.5  כוס
אגוזי מלך
0.5  כוס
אגוזי לוז קלויים ללא קליפה(אפשר מלוחים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר /קלחת שמים שוקולד, חמאה, חלב, סוכר,ממרח לוטוס, נוגט, ליקר אמרטו , לחמם ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד ל-10 דק.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות (להכות עם מערוך את האריזה (דרך טובה להוצאת כעסים...) לשים בתוך קערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף אגוזי מלך ואגוזי לוז שלמים, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד שהעיסה אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להמתין 5 דק ,לשים מחצית מכמות התערובת על נייר אפייה בצורת נקניק.
  • שלב 5

    0 דקות
    לגלגל את נייר האפייה על נקניק השוקולד ולהדק את הקצוות כמו בסוכריה.
  • שלב 6

    0 דקות
    כך להכין גם את הנקניק השני ,להכניס למקפיא ל-6 שעות לפחות.
  • שלב 7

    0 דקות
    לחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ ולהגיש קפוא (כן קפוא זה נמס בפה ).
נקניק" שוקולד"

שלב 1 מתוך 7

בסיר /קלחת שמים שוקולד, חמאה, חלב, סוכר,ממרח לוטוס, נוגט, ליקר אמרטו , לחמם ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד ל-10 דק.

נקניק" שוקולד"

שלב 2 מתוך 7

לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות (להכות עם מערוך את האריזה (דרך טובה להוצאת כעסים...) לשים בתוך קערה.

נקניק" שוקולד"

שלב 3 מתוך 7

להוסיף אגוזי מלך ואגוזי לוז שלמים, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד שהעיסה אחידה.

נקניק" שוקולד"

שלב 4 מתוך 7

להמתין 5 דק ,לשים מחצית מכמות התערובת על נייר אפייה בצורת נקניק.

נקניק" שוקולד"

שלב 5 מתוך 7

לגלגל את נייר האפייה על נקניק השוקולד ולהדק את הקצוות כמו בסוכריה.

נקניק" שוקולד"

שלב 6 מתוך 7

כך להכין גם את הנקניק השני ,להכניס למקפיא ל-6 שעות לפחות.

נקניק" שוקולד"

שלב 7 מתוך 7

לחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ ולהגיש קפוא (כן קפוא זה נמס בפה ).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • עוגיות
  • יום הולדת
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נקניק" שוקולד מעולה"

    נקניק" שוקולד מעולה"

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים