דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתחים עסיסיים של בשר אנטריקוט, צרובים על מחבת גריל ומוגשים על מצע של ירקות צבעוניים מוקפצים, עם תיבול סויה מתוק. מנה עשירה, צבעונית ומלאה בכל טוב.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
אסאדו (כ-2-3 סטייקים)
2  גבעולים
בצל ירוק קצוץ דק
1  גבעול
ג'ינג'ר קלוף ומגורר
1  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כפית
שמן שומשום (לא חובה)
2 
זוקיני חתוכים לרצועות קצרות
200  גרם
אספרגוס (חותכים 5 ס"מ מהבסיס, ומשאירים רק את הראשים)
2 
פלפל אדום חתוכים לרצועות קצרות
1  חבילה
נבטי סויה
2  כפות
שמן קנולה
0.25  כוס
ציר ירקות (אבקת תיבול עוף אסם מומסת במים חמים)
100  גרם
סוכר חום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה בינונית מערבים בשר עם 3 כפות רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק ושורש ג'ינג'ר. מעבירים לכלי אחסון ומשהים במקרר עד לשימוש.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר קטן מחממים סוכר חום עם רבע כוס מים, עד שנוצר קרמל בקצוות. מוסיפים שלוש כפות סויה. מביאים לרתיחה, מערבבים ומורידים מהאש.
  • שלב 3

    5 דקות
    מכניסים את האספרגוס (ניתן להשתמש גם באפונת שלג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה קטנה, שופכים חצי ליטר מים רותחים מעל, ומשהים חצי דקה. מסננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    בווק על אש גבוהה מחממים את השמן. מוסיפים את הקישואים ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ על אש גבוהה, עוד שתי דקות. מוסיפים את אפונת השלג והנבטים ומקפיצים דקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את שאר רוטב הסויה ומעט מציר העוף וממשיכים לחמם על אש גבוה כשתי דקות נוספות. אם הירקות יבשים מדי מוסיפים עוד מהציר.
  • שלב 6

    4 דקות
    במחבת פסים גדולה או מחבת רגילה מחממים שתי כפות שמן ומטגנים את נתחי האנטריקוט 4 דקות מכל צד (תלוי בגודל הנתח וברמת הצריבה המועדפת, למידת עשייה מדיום מומלץ כארבע דקות).
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את נתחי האנטריקוט מהמחבת ומניחים על קרש חיתוך. חותכים כל סטייק לפיסות בעובי של חצי ס"מ.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים את נתחי האנטריקוט על מצע הירקות המוקפצים כשהם חמים ויוצקים מעל רוטב סויה חם שנשאר במחבת.
נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 1 מתוך 9

בקערה בינונית מערבים בשר עם 3 כפות רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק ושורש ג'ינג'ר. מעבירים לכלי אחסון ומשהים במקרר עד לשימוש.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 2 מתוך 9

בסיר קטן מחממים סוכר חום עם רבע כוס מים, עד שנוצר קרמל בקצוות. מוסיפים שלוש כפות סויה. מביאים לרתיחה, מערבבים ומורידים מהאש.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 3 מתוך 9

מכניסים את האספרגוס (ניתן להשתמש גם באפונת שלג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה קטנה, שופכים חצי ליטר מים רותחים מעל, ומשהים חצי דקה. מסננים.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 4 מתוך 9

בווק על אש גבוהה מחממים את השמן. מוסיפים את הקישואים ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ על אש גבוהה, עוד שתי דקות. מוסיפים את אפונת השלג והנבטים ומקפיצים דקה.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 5 מתוך 9

מוסיפים את שאר רוטב הסויה ומעט מציר העוף וממשיכים לחמם על אש גבוה כשתי דקות נוספות. אם הירקות יבשים מדי מוסיפים עוד מהציר.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 6 מתוך 9

במחבת פסים גדולה או מחבת רגילה מחממים שתי כפות שמן ומטגנים את נתחי האנטריקוט 4 דקות מכל צד (תלוי בגודל הנתח וברמת הצריבה המועדפת, למידת עשייה מדיום מומלץ כארבע דקות).

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 7 מתוך 9

מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 8 מתוך 9

מוציאים את נתחי האנטריקוט מהמחבת ומניחים על קרש חיתוך. חותכים כל סטייק לפיסות בעובי של חצי ס"מ.

נתחי אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

שלב 9 מתוך 9

מגישים את נתחי האנטריקוט על מצע הירקות המוקפצים כשהם חמים ויוצקים מעל רוטב סויה חם שנשאר במחבת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים