דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי בשר ברוטב גרמולטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי בשר ברוטב גרמולטה

נתחי בשר ברוטב גרמולטה

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אילנה מעלומי
נתחי בשר ברוטב גרמולטה- תערובת תיבול איטלקית שמוסיפה הרבה טעם וריח למנה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר
3  עלים
עלה דפנה
6 
פלפל אנגלי
4  כפות
שמן זית
1  חבילה
רסק עגבניות
1  כוס
יין אדום
1  כוס
מים
2  כפיות
מיורן
1 
גרידת לימון
0.5  כפית
קימל
6  שיני
שום
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0.5  כפית
סוכר לבן
0.5  כפית
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם את השמן בסיר רחב וכבד, להוסיף את נתחי הבשר יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי ו"לסגור את הבשר" (שצבעו ישתנה והוא יצלה מעט).
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את רסק העגבניות ולהמשיך לטגן תוך ערבוב עם הבשר עד שהרסק מעט משחים.
  • שלב 3

    60 דקות
    להוסיף יין ומים עד לכיסוי מלא של הבשר. להביא לרתיחה, להקטין את הלהבה ולבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להניח את מרכיבי הגרמולדה על קרש חיתוך, לקצוץ ולערבב את המרכיבים תוך כדי קיצוץ עד שמתקבלת מעין משחה ריחנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    אחרי שעה להוסיף לסיר את הגרמולדה והתבלינים, לטעום, לתקן תיבול.
  • שלב 6

    90 דקות
    להמשיך לבשל כ-90 דקות נוספות עד לריכוך מלא של הבשר.
נתחי בשר ברוטב גרמולטה

שלב 1 מתוך 6

לחמם את השמן בסיר רחב וכבד, להוסיף את נתחי הבשר יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי ו"לסגור את הבשר" (שצבעו ישתנה והוא יצלה מעט).

נתחי בשר ברוטב גרמולטה

שלב 2 מתוך 6

להוסיף את רסק העגבניות ולהמשיך לטגן תוך ערבוב עם הבשר עד שהרסק מעט משחים.

נתחי בשר ברוטב גרמולטה

שלב 3 מתוך 6

להוסיף יין ומים עד לכיסוי מלא של הבשר. להביא לרתיחה, להקטין את הלהבה ולבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.

נתחי בשר ברוטב גרמולטה

שלב 4 מתוך 6

להניח את מרכיבי הגרמולדה על קרש חיתוך, לקצוץ ולערבב את המרכיבים תוך כדי קיצוץ עד שמתקבלת מעין משחה ריחנית.

נתחי בשר ברוטב גרמולטה

שלב 5 מתוך 6

אחרי שעה להוסיף לסיר את הגרמולדה והתבלינים, לטעום, לתקן תיבול.

נתחי בשר ברוטב גרמולטה

שלב 6 מתוך 6

להמשיך לבשל כ-90 דקות נוספות עד לריכוך מלא של הבשר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים