דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי חזה עוף בציפוי קראנצ'י בסגנון אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי חזה עוף בציפוי קראנצ'י בסגנון אסייתי

נתחי חזה עוף בציפוי קראנצ'י בסגנון אסייתי

(0)
קל
מתכונאי/ת: ירון צחר
נאגטס קלים להכנה בסגנון אסייתי

רכיבים

מנות 14

המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
חזה עוף פרוס לריבועים
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כוס
חמאת בוטנים
0.25  כוס
מים
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כפית
ג'ינג'ר מגורר
1  כף
מיץ לימון
1  כפית
גרידת לימון מגוררת
0.5 
פלפל אדום קצוץ
1  כוס
קמח לבן
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל גרוס
1  כפית
צ'ילי גרוס
1  כוס
פירורי לחם פנקו פירורית
1  כוס
בוטנים גרוסים
3 
ביצה
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את נתחי חזה העוף בכלי. יוצקים את הסויה ומערבבים. משרים במקרר למשך שעה אחת. מוסיפים לכלי את כל חומרי הרוטב, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד וחלק. מניחים ב-3 כלים: באחד קמח מתובל במלח, פלפל וצ'ילי. בקערית עמוקה את הביצים הטרופות עם סויה. בכלי שלישי, פירורי לחם מעורבבים עם הבוטנים הגרוסים. מוציאים את נתחי העוף מהמרינדה, ומייבשים בעזרת נייר סופג. מקמחים אותם מכל הצדדים, טובלים אותם בביצים, ומצפים אותם בתערובת פירורי הפנקו והבוטנים. מחממים מחבת עם שמן. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומטגנים מכל צד להזהבה. מגישים חם לצד רוטב הבוטנים, רוטב טריאקי או שליד רוטב שזיפים. בתיאבון!
נתחי חזה עוף בציפוי קראנצ'י בסגנון אסייתי

שלב 1 מתוך 1

שמים את נתחי חזה העוף בכלי. יוצקים את הסויה ומערבבים. משרים במקרר למשך שעה אחת. מוסיפים לכלי את כל חומרי הרוטב, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד וחלק. מניחים ב-3 כלים: באחד קמח מתובל במלח, פלפל וצ'ילי. בקערית עמוקה את הביצים הטרופות עם סויה. בכלי שלישי, פירורי לחם מעורבבים עם הבוטנים הגרוסים. מוציאים את נתחי העוף מהמרינדה, ומייבשים בעזרת נייר סופג. מקמחים אותם מכל הצדדים, טובלים אותם בביצים, ומצפים אותם בתערובת פירורי הפנקו והבוטנים. מחממים מחבת עם שמן. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומטגנים מכל צד להזהבה. מגישים חם לצד רוטב הבוטנים, רוטב טריאקי או שליד רוטב שזיפים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים