דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סביצ'ה סלמון אלגנטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סביצ'ה סלמון אלגנטי

סביצ'ה סלמון אלגנטי

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענבל
סלמון טרי, כבוש במיץ לימון ומתובל בסויה וסילאן.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
פילה סלמון טרי פילה ללא עצמות
1  זר
כוסברה
8 
צנונית
1  חבילה
גרעיני חמנייה
1 
אבוקדו
2  כפות
סילאן
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל איכותי
2  כפות
מיץ לימון
1  כף
שמן שומשום
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כף
מלח
0  לפי הטעם
צ'ילי גרוס קצוץ
0.25  כוס
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    את הסלומון שוטפים היטב ומנקים מהעור. קוצצים לקוביות קטנטנות ומכניסים לקערה (עדיף נירוסטה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את הצנוניות לקערה ואת האבוקדו חותכים לקוביות קטנטנות.
  • שלב 3

    0 דקות
    את הזרעי חמנייה מכניסים כמו שהם לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    את הכוסבר קוצצים גס ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הלימון, סויה, פלפל והצ'ילי ומערבבים את הכל היטב.
  • שלב 5

    3 דקות
    נותנים לכל הטעמים להספג כ-3 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים בצלחת הגשה מרכזית. מטפטפים את הסילאן מסביב לדג - לא עליו ובוזקים שמן זית על הדג. לסיום מפזרים מלח גס.
  • שלב 7

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם טוסטים קטנים או לחם חם.
סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 1 מתוך 7

את הסלומון שוטפים היטב ומנקים מהעור. קוצצים לקוביות קטנטנות ומכניסים לקערה (עדיף נירוסטה).

סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 2 מתוך 7

מגרדים את הצנוניות לקערה ואת האבוקדו חותכים לקוביות קטנטנות.

סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 3 מתוך 7

את הזרעי חמנייה מכניסים כמו שהם לקערה.

סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 4 מתוך 7

את הכוסבר קוצצים גס ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הלימון, סויה, פלפל והצ'ילי ומערבבים את הכל היטב.

סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 5 מתוך 7

נותנים לכל הטעמים להספג כ-3 דקות.

סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 6 מתוך 7

מסדרים בצלחת הגשה מרכזית. מטפטפים את הסילאן מסביב לדג - לא עליו ובוזקים שמן זית על הדג. לסיום מפזרים מלח גס.

סביצ'ה סלמון אלגנטי

שלב 7 מתוך 7

מומלץ להגיש עם טוסטים קטנים או לחם חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דגים
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אוכל יפני
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סביצ'ה סלמון

    סביצ'ה סלמון

    קל
  • סביצ'ה סלמון ואבטיח

    סביצ'ה סלמון ואבטיח

    15 דקות בינוני
  • סביצ'ה דג ים במרינדת פסיפלורה

    סביצ'ה דג ים במרינדת פסיפלורה

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים