המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את הסלמון מעצמות ומהחלק האפור. חותכים לקוביות בגודל 1X1X1 ס"מ.
קוצצים את הבצל דק, וקוצצים את העירית.
כעשר דקות לפני ההגשה מערבבים את החומרים. הדג "מתבשל" במיץ הלימון, וסופג טעמים במהירות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0